Topper Green Future, Argentum Therapy Memory Arctic Gel 7 zone de confort, 120 X 200 cm – Review complet

by:

Memory

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Green Future Argentum Therapy Memory Arctic Gel este un topper de calitate prevazut cu 7 zone de confort, special creat pentru imbunatatirea suprafetei de dormit indiferent ca este asezat pe o saltea foarte veche sau o canapea extrem de dura. Rolul sau este de a va ajuta in orice situatie, putand fi luat chiar si in vacanta caci se ruleaza foarte usor.

Green Future, Argentum Therapy Memory Arctic Gel 120x200 cm rulat

Unul dintre cele mai importante avantaje pe care le ofera se refera la faptul ca are capacitatea de a ameliora durerile de spate, fiindca asigura o pozitie corecta a coloanei vertebrale, dar si o sustinere optima. In plus, poate prelungi durata de utilizare a saltelei, oferindu-i si un plus de protectie impotriva uzurii.

Structura topper-ului este realizata din doua straturi de spuma poliuretanica: un strat din spuma foarte elastica -Green Form HD avand celulatie deschisa, ceea ce permite eliminarea rapida a umezelii, si profilare 7 zone de confort, si un alt strat de spuma -Green Therm Memory cu particule Arctic Gel ce previn supraincalzirea din timpul somnului, mulandu-se totodata pe formele corpului pentru a ameliora punctele de presiune, relaxand musculatura.

Husa este realizat din tricot foarte placut la atingere, cu capsule cu ioni de argint, ce prezinta efect antistatic. Totodata, pentru a preveni alunecarea de pe suprafata saltelei, topper-ul a fost prevazut pe partea inferioara cu particule anti-alunecare realizate din silicon. In plus, husa se poate detasa foarte usor si poate fi spalata in masina de rufe la temperatura de 30 de grade Celsius.

Fiindca produsul vine rulat si vidat, dupa ce il desfaceti, va trebui sa asteptati pana la 72 de ore pentru a reveni la forma initiala.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 120×200 cm, avand o grosime de 5 cm.

Concluzii si Pareri

Green Future Argentum Therapy Memory Arctic Gel este un topper de saltea foarte bun, care reuseste sa sporeasca nivelul de confort al saltelei tale in mod considerabil. Cumparatorii confirma acest lucru si adauga ca inca dupa prima noapte au putut simti diferenta. S-au odihnit mult mai bine, iar dimineata au fost mult mai relaxati si bine dispusi. In plus, considera raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Green Future Argentum Therapy Memory Arctic Gel 120x200 cm

10

Calitate

10.0/10

Confort

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Pret

9.8/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Foarte confortabil
  • 7 zone de confort
  • Husa detasabila
  • Spuma cu memorie

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

One Reply to “Topper Green Future, Argentum Therapy Memory Arctic Gel 7 zone de confort, 120 X 200 cm – Review complet”

  1. […] discutie sunt de 140 x 200 cm, avand o grosime de 5 cm. Este disponibil si in mai multe dimensiuni: 120×200 cm, 140×200 cm sau 160×200 […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *