Topper Sleepy Silver Memory 6 cm, 160×200 cm – Review complet si Recomandari

by:

Memory

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Sleepy Silver Memory este un topper prevazut cu spuma cu memorie prevazut cu un nivel de fermitate mediu, ce poate fi amplasat pe orice tip de suprafata. Reuseste sa transforme chiar si cele mai vechi saltele sau dure canapele in suprafete numai bune de dormit.

Topper-ul Sleepy Silver Memory este un model produs in Bulgaria de catre marele producator de saltele Sleepy. Nucleul acestuia este realizat in totalitate din spuma memory cu o grosime de 4 cm. Reuseste sa reduca punctele de presiune si permite musculaturii sa se relaxeze in totalitate.

Husa acestuia este prevazuta cu fermoar. Poate fi detasata foarte usor si spalata in masina de rufe la temperatura de 30 de grade Celsius.

Fiindca vine rulat si vidat, va trebui sa astepti pana la 48 de ore pentru a reveni la forma initiala si pentru a putea fi dat in folosinta. Dimensiunile acestui model sunt de 160 x 200 cm alaturi de o grosime de 6 cm.

Concluzii si Pareri

Sleepy Silver Memory este un topper foarte bun, ce asigura un nivel de confort sporit, avand o grosime suficient de mare incat sa transforme suprafetele dure in unele confortabile, pentru un somn linistit. Clientii se declara multumiti de el si sustin ca se odihnesc foarte bine pe suprafata sa, simtindu-se confortabil inca dupa prima noapte de odihna pe el. In plus, considera raportul calitate/pret bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Sleepy Silver Memory 160x200 cm

9.5

Calitate

9.5/10

Confort

9.7/10

Fiabilitate

9.7/10

Pret

9.2/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Confortabila
  • Spuma cu memorie
  • Husa detasabila
  • Rezistent

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *