Topper Sleepy Silver Memory 6 cm, 120×190 cm – Review detaliat si Recomandari

by:

Memory

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Sleepy Silver Memory 6 cm reprezinta un topper realizat din spuma cu memorie, ce dispune de un nivel de fermitate mediu, putand fi asezat pe orice tip de suprafete, de la saltele foarte tari sau vechi pana la canapele dure. Confortul resimtit este similar, astfel ca te poti odihni linistit pe toata durata noptii.

Este un produs realizat in Bulgaria de catre unul dintre cei mai importanti producatori de saltele Sleepy. Dispune de un nucleu realizat in totalitate din spuma memory avand o grosime de 4 cm. Acest topper reduce punctele de presiune permitand musculaturii sa se relaxeze in totalitate.

Dispune de husa cu fermoar, care va facilita detasarea si igienizarea sa. Va putea fi spalata chiar si in masina de rufe la temperatura de 30 de grade Celsius.

Vine rulat si vidat, motiv pentru care dupa despachetare va trebui sa astepti circa 48 de ore pentru a reveni la forma initiala si pentru a putea fi utilizata. Masoara 120×190 cm si are o grosime de 6 cm.

Concluzii si Pareri

Sleepy Silver Memory 6 cm este un topper foarte confortabil, ce reuseste sa imbunatateasca in mod considerabil confortul saltelei tale, asigurand un nviel de confort sporit pe toata durata noptii. Cumparatorii confirma acest lucru si sustin ca inca dupa prima noapte au avut parte de un somn mai linistit, iar dimineata s-au trezit mai relaxati si bine odihniti. Il recomanda mai departe, iar din punctul lro de vedere, raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Sleepy Silver Memory 6 cm 120x190 cm

9.5

Calitate

9.5/10

Confort

9.7/10

Fiabilitate

9.7/10

Pret

9.2/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Spuma cu memorie
  • Confortabil
  • Husa detasabila
  • Rezistent

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *