Topper saltea 90x200x6.5 MEMORYfit DUO – husa Aloe Vera, detasabila pe toate laturile, lavabila

by:

Memory

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

MEMORYfit DUO este un model de topper extrem de confortabil pe care il poti aseza pe orice tip de suprafata, nivelul de confort oferit fiind acelasi. Un astfel de produs este la indemana oricui, iar din punctul meu de vedere, este intr-adevar o investitie ce merita din plin. In plus, il poti lua foarte usor chiar si in vacanta fiindca se ruleaza si nu ocupa mult spatiu.

Topper-ul MEMORYfit DUO este compus din doua straturi: un strat de memory foam ce are capacitatea de a se mula foarte bine pe formele corpului si un strat de spuma foarte densa, ce asigura fermitatea produsului. In plus, ofera o sustinere usoara la nivelul picioarelor si capului, medie la nivelul coapselor si umerilor si dura la nivelul spatelui.

Stratul de Memory Foam detine importante proprietati automodelante si termosensibile, grosimea acestuia fiind de 3 cm. De asemenea, poate sustine eficient coloana vertebrala si cervicala pentru o pozitie cat mai corecta precum asigura si o buna circulatie a sangelui.

Pe partea opusa a topper-ului, regasim miezul din placa spuma poliuretan ce are o grosime tot de 4 cm. Aceasta asigura rezistenta si o susitne optima, oferind un somn linistit si relaxant.

Cu alte cuvinte, discutam despre doua nivele de fermitate diferite: o parte mai moale realizata din Memory foam si o parte mai tare din spuma poliuretanica.

De asemenea, husa se poate detasa fie partial, fie total, fiindca este prevazuta cu fermoare pe toate cele 4 laturi. Aceasta poate fi adaugata in masina de rufe la temperatura de 40 de grade Celsius.

Este un topper foarte rezistent ce poate sustine o greutate de pana la 130 kg/persoana. In acelasi timp, masoara 90×200 cm alaturi de o grosime de 6.5 cm si o greutate de 4 kg.

Concluzii si Pareri

MEMORYfit DUO este un topper de inalta calitate ce ofera un nivel de confort ridicat indiferent de suprafata pe care este asezat. Clientii actuali sunt incantati de alegerea facuta si sutin ca diferenta au resimtit-o inca dupa prima noapte in care au dormit pe el. Dimineata s-au trezit mult mai bine odihniti. Recomanda cu toata increderea mai departe produsul si considera raportul calitate/pret excelent.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: MEMORYfit DUO 90x200

9.9

Calitate

9.8/10

Confort

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Pret

9.8/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • 2 nivele de fermitate
  • Foarte confortabil
  • Husa detasabila
  • Rezistent

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *