Topper smart 130×190 spuma 5cm cu husa Aloe Vera matlasata+detasabila pe toate laturile si lavabila

by:

Memory

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Topper-ul Smart ar putea fi o alternativa foarte buna in materie de toppere ce reuseste sa asigure tot confortul de care ai nevoie pe toata durata noptii. Acesta poate fi amplasat pe orice tip de suprafata, de la saltele foarte vechi sau ferme pana la canapele dure. In plus, este foarte usor de rulat, astfel ca poate fi luata oriunde in concediu.

Topper-ul prezinta un strat de 5 cm de spuma high resilience, oferind un nivel de fermitate mediu. Se muleaza foarte bine pe formele corpului, permitand musculaturii sa se relaxeze. In plus, punctele de presiune sunt ameliorate, asigurand in acelasi timp si o buna circulatie sanguina.

Husa poate fi detasata fie partial, fie total, avand fermoare pe toate cele patru laturi. Poate fi adaugata fara probleme in masina de spalat rufe la temperatura de 40 de grade Celsius.

Are capacitatea de a sustine o greutate de pana la 90 kg/persoana. Dimensiunile acestuia sunt de 130 x 190 cm, cantarind 6.2 kg.

Concluzii si Pareri

Poti alege cu incredere topper-ul Smart fiindca este un model de calitate, foarte confortabil si rezistent ce iti asigura tot confortul de care ai nevoie. Cumparatorii confirma acest lucru si sustin ca se odihnesc extrem de bine pe el, iar multi dintre ei il iau chiar si in vacanta. In plus, il recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Topper Smart 130 x 190 cm

9.5

Calitate

9.4/10

Confort

9.5/10

Fiabilitate

9.6/10

Pret

9.3/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Husa detasabila
  • Confortabil
  • Amelioreaza punctele de presiune
  • Rezistent

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *