Topper Green Future, Argentum Therapy Memory Arctic Gel 7 zone de confort, 180 X 200 cm – Review detaliat

by:

Memory

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Green Future Argentum Therapy Memory este un model de topper deosebit, ce vine in ajutorul multora dintre voi si le asigura confortul de care au nevoie pe toata durata noptii. Gratie celor 7 zone de  confort, acest model de topper reuseste sa transforme chiar si cele mai dure saltele sau canapele intr-un loc excelent pentru un somn relaxant.

Topper-ul Green Future Argentum Therapy Memory are capacitatea de a reduce punctele de  presiune din zona umerilor, coatelor, bazinului si genunchilor, permitand musculaturii sa se relaxeze. De asemenea, asigura si o pozitie corecta a corpului, mai ales a coloanei vertebrale, iar pe de alta parte, protejeaza salteaua si ii asigura o durata de utilizare mai mare.

Topper-ul detine in structura sa doua straturi de spuma poliurentanica si anume: un strat elastic fabricat din spuma Green Form HD cu celulatie deschisa, astfel ca umzeala acumulata in timpul somnului va fi  eliminata rapid, astfel ca mucegaiul si bacteriile nu vor avea sansa sa adere, si un strat de spuma Green Therm Memory cu particule Arctic Gel ce impiedica supraincalzirea corpului in timpul noptii. Totodata, se muleaza foarte bine pe formele corpului,  detensionand muschii si asigurand o circulatie optima sangelui.

Husa topper-ului este realizata din tricot placut la atingere, beneficiind de capsule de ioni de argint ce prezinta importante efecte antistatice. In plus, aceasta previne si alunecarea de pe suprafata pe care este amplasata datorita particulelor anti-alunecare fabricate din silicon. Mai mult decat atat, husa poate fi detasata foarte usor si se poate spala chiar si in masina de rufe la temperatura de 30 de grade Celsius.

Acest model este expediat in forma rulata si vidata, motiv pentru care va trebui sa astepti pana la 72 de ore pentru a reveni la forma initiala si pentru a putea fi folosit. Dimensiunile modelului in discutie sunt de 140 x 200 cm, avand o grosime de 5 cm. Este disponibil si in mai multe dimensiuni: 120×200 cm, 140×200 cm sau 160×200 cm.

Concluzii si Pareri

Din punctul meu de vedere, Green Future Argentum Therapy Memory este o alegere excelenta in materie de toppere fiindca este realizat din materiale de calitate, iar acest lucru se resimte prin confortul oferit, dar si rezistentain timp. Clientii recomanda la randul lor acest model fiindca sunt foarte incantati de el si sustin ca le asigura tot confortul de careau nevoie. Inca dupa prima noapte de utilizare au putut resimti imbunatatiri  in ceea ce priveste somnul, dimineata trezindu-se mult mai relaxati. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Green Future Argentum Therapy Memory 180x200 cm

10

Calitate

10.0/10

Confort

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Pret

9.8/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • 7 zone de confort
  • Spuma cu memorie
  • Foarte confortabil
  • Husa detasabila

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *