Topper Plast Tex, 90x200x6 cm – Review si Recomandari

by:

Memory

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

0
(0)

Plast Tex este un model de topper prevazut cu spuma cu memorie, al carui scop este de a spori confortul saltelei de dormit, indiferent ca discutam despre o saltea foarte veche sau foarte tare. Mai mult decat atat, poate fi asezat si pe alte tipuri de suprafete cum ar fi chiar canapelele atunci cand ai musafiri. In plus, fiindca se ruleaza foarte usor poate fi luat chiar si in vacanta.

Topper-ul Plast Tex prezinta o densitate de 65 kg/mc si un nivel de fermitate mediu. In principiu, reuseste sa sustina eficient corpul, distribuind uniform greutatea pe suprafata sa. Mai mult decat atat, amelioreaza punctele de presiune permitand musculaturii sa se relaxeze complet.

Un topper nu doar ca imbunatateste confortul suprafetei de dormit, dar si prelungeste durata de utilizare a saltelei. Avand in vedere dimensiunile de 90×200 cm, modelul in discutie este potrivit, in principal, saltelelor de o persoana. Grosimea acestuia este de 6 cm.

In ceea ce priveste intretinerea produsului, este suficient sa il aspiri si aerisesti periodic. Sub nicio forma nu folosi produse lichide sau chimice pe suprafata sa, fiindca ar putea fi degradat foarte usor.

Concluzii si Pareri

Plast Tex este un topper foarte practic pentru care as opta pentru o camera de camin, un pat de o persoana sau chiar pentru o canapea. Cumparatorii au declarat ca este suficient de gros incat sa scape de disconfortul creat de vechile saltele, astfel ca reusesc sa se odihneasca foarte bine pe el. De asemenea, au mai declarat ca il aseaza chiar si direct pe podea, acolo unde cei mici se pot juca in siguranta, fara sa stea pe gresie sau parchet unde este destul de rece. Nu se intretine greu si partea si mai interesanta este ca in momentul in care pleaca in vacanta, rulandu-se, nu ocupa mult spatiu in portbagaj. In ansamblu, sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul corect.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Plast Tex 90x200 cm

9.5

Calitate

9.4/10

Confort

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Pret

9.4/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret corect
  • Confortabil
  • Usor de intretinut
  • Spuma cu memorie

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *