TOP SALTEA CELLPUR MEMORY FOAM – 7 ZONE DE CONFORT, 80 x 200 CM – Review detaliat si Pareri

by:

Memory

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

CELLPUR MEMORY FOAM este un topper util in foarte multe circumstante, ce reuseste sa asigure un nivel de confort sporit si un somn de calitate. Poate fi amplasat pe canapele dure, saltele vechi sau chiar in camere de camin avand in vedere dimensiunile de 80 x 200 cm.

Acest model de topper pune la dispozitie 7 zone de confort beneficiind de spuma vasco-elastica ce inglobeaza pe de o parte caracteristicile spumei cu memorie, iar pe de alta parte, reuseste sa detensioneze muschii si sa amelioreze punctele de presiune din zona umerilor, bazinului, coatelor si a genunchilor. In plus, aerul poate patrunda eficient in structura sa pentru a elimina rapid umezeala acumulata in timpul somnului, reusind astfel sa previna formarea bacteriilor si mucegaiului.

Mai mult decat atat, husa acestuia se poate detasa  si poate fi adaugata in masina de rufe la temperatura de 30 de grade Celsius pentru a fi spalata si igienizate asa cum se cuvine. In plus, prezinta imporatnte proprietati antibacteriene, antiacariene si antialergice.

Un alt plus ar mai fi faptul ca poate sustine o greutate foarte mare, de pana la 140 kg/persoana. Grosimea acestuia este de 5 cm, iar greutatea de 6 kg, iar fiindca se ruleaza foarte usor, nu ocupa mult spatiu de depozitare. Pentru varianta 120 x 200 cm, poti vedea detalii aici.

Concluzii si Pareri

CELLPUR MEMORY FOAM este o alternativa buna in materie de toppere ce reuseste sa ofere tot confortul de care ai nevoie pe parcursul noptii. Mai mult decat atat, transforma orice tip de suprafata intr-una extrem de confortabila si permite musculaturii sa se relaxeze. Clientii actuali sunt foarte incantati de el si sustin ca se odihnesc excelent pe suprafata sa, indiferent de locul in care il aseaza. Mai mult decat atat, aleg sa il ia si in vacanta fiindca nu ocupa mult spatiu in portbagaj. Sunt de parere ca este o achizitie foarte reusita si apreciaza raportul calitate/pret corect.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: CELLPUR MEMORY FOAM 80x200 cm

9.5

Calitate

9.7/10

Confort

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Pret

8.5/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret corect
  • Confortabil si rezistent
  • Proprietati antialergice, antibacteriene si antiacariene
  • Husa detasabila si lavabila
  • Poate sustine greutati de pana la 140 kg/persoana

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *