TOP SALTEA CELLPUR MEMORY FOAM 7 ZONE DE CONFORT, 120 x 200 CM – Review si Recomandari

by:

Memory

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

CELLPUR MEMORY FOAM este un topper de foarte mare ajutor in multe situatii cum ar fi saltelele prea tari sau vechi ori canapelele dure  care nu iti permit sa te poti bucura de un somn linistit. Acest model poate fi amplasat pe orice tip de suprafata si reuseste sa ofere un somn de calitate.

Topper-ul CELLPUR MEMORY FOAM ofera 7 zone de confort fiind prevazut cu spuma vasco-elastica ce inglobeaza pe de o parte caracteristicile spumei cu memorie, iar pe de alta parte, detensioneaza muschii si amelioreaza punctele de presiune. Mai mult decat atat, permite aerului sa patrunda in structura sa, astfel incat sa elimine rapid umezeala acumulata pentru a preveni formarea mucegaiului si dezvoltarea bacteriilor.

Husa acestuia se poate detasa foarte usor si poate fi spalata in masina de rufe la temperatura de 30 de garde Celsius, pentru o igienizare corespunzatoare. Mai mult decat atat, aceasta prezinta proprietati antibacteriene, antiacariene si antialergice.

Topper-ul poate sustine o greutate impresionanta de 140 kg de persoana si masoara 120 x 200 cm, alaturi de o grosime de 5 cm si o greutate de 6 kg.

Concluzii si Pareri

CELLPUR MEMORY FOAM este un topper de saltea eficient ce reuseste sa elimine disconfortul creat de saltelele mult prea tari sau chiar prea vechi. Se adapteaza perfect oricarei situatii, iar partea si mai interesanta este ca poate fi luat inclusiv in vacanta. Cumparatorii sunt multumiti de el si sustin ca se odihnesc foarte bine pe suprafata sa, iar atunci cand nu il folosesc este usor de depozitat. Mai mult decat atat, multi dintre ei prezentau dureri de spate din cauza saltelelor mult prea incomode, insa dormind pe acest topper, durerile s-au ameliorat treptat, iar acum se simt mult mai bine. In plus, sunt foarte incantati ca il pot lua in vacanta fara sa ocupe prea mult spatiu in portbagaj, iar husa detasabila reprezinta un real ajutor fiindca o pot spala periodic pentru o igienizare optima. Prin urmare, recomanda produsul si apreciaza raportul calitate/pret a fi unul corect.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: CELLPUR MEMORY FOAM 120x200 cm

9.5

Calitate

9.7/10

Confort

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Pret

8.5/10

Argumente PRO

  • Confortabil
  • Proprietati antialergice, antibacteriene si antiacariene
  • Husa detasabila si lavabila
  • Poate sustine o greutate de pana la 140 kg/persoana
  • Spuma cu memorie

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

One Reply to “TOP SALTEA CELLPUR MEMORY FOAM 7 ZONE DE CONFORT, 120 x 200 CM – Review si Recomandari”

  1. […] Un alt plus ar mai fi faptul ca poate sustine o greutate foarte mare, de pana la 140 kg/persoana. Grosimea acestuia este de 5 cm, iar greutatea de 6 kg, iar fiindca se ruleaza foarte usor, nu ocupa mult spatiu de depozitare. Pentru varianta 120 x 200 cm, poti vedea detalii aici. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *