Topper Saltea Memory Foam 5cm, 90 x 200 x 5 cm – Review detaliat si Pareri

by:

Memory

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Memory Foam 5cm este un topper util prevazut cu spuma cu memorie, ce reuseste sa ofera un nivel de confort sporit suprafetei de dormit. In mare parte, se poate aseza pe orice tip de suprafata, saltea, canapea si asa mai departe, iar cel mai important este ca se ruleaza foarte usor, putand fi luat chiar si in vacanta.

Acest model de topper ofera un strat de 5 cm de memory foam, mulandu-se foarte bine pe formele corpului si reusind sa amelioreze punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, bazinului si genunchilor. Astfel, muschii se vor putea relaxa in totalitate, asigurand totodata si o circulatie mai buna a sangelui.

Structura Memory Foam 5cm, 90 x 200 x 5 cm

Indiferent ca il veti amplasa pe o saltea foarte veche sau chiar pe o canapea dura, acesta va oferi acelasi nivel de confort. Este usor de manevrat, dar si de depozitat, gratie faptului ca se poate rula usor.

Un alt plus pentru acest model se refera la husa ce se poate detasa foarte usor. In plus, se poate spala fara probleme in masina de rufe la temperatura de 30 de grade Celsius.

In principiu, este un topper foarte moale, ideal pentru cei ce sunt atrasi de acest nivel de fermitate in general la o saltea. Dimensiunile modelului in discutie sunt de 90 x 200 cm, avand o grosime de 5 cm.

Concluzii si Pareri

Memory Foam 5cm este un topper confortabil si rezistent, la care poti apela chiar si atunci cand pleci in vacanta. Cumparatorii se declara multumiti de el, mai ales cei care adora suprafetele mai moi de dormit sustinand ca se odihnesc foarte bine pe suprafata sa, iar dimineata sunt mult mai relaxati. De asemenea, l-au ales si pentru faptul ca husa se poate detasa si ii pot asigura o igienizare corespunzatoare, ceea ce este foarte important. In consecinta, il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Memory Foam 5cm 90x200x5 cm

9.7

Calitate

9.8/10

Confort

9.7/10

Fiabilitate

9.9/10

Pret

9.4/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Foarte confortabil
  • Husa detasabila
  • Rezistent
  • Usor de intretinut

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *