Topper Sleepy Silver Memory 6 cm, 120×200 cm – Review detaliat si Pareri

by:

Memory

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Sleepy Silver Memory 6 cm este un topper realizat din spuma poliuretanica, ce prezinta un nivel de fermitate mediu care va transforma orice tip de suprafata in una foarte confortabila, pentru un somn linistit. O poti aseza pe saltele vechi sau chiar noi fiindca o protejeaza si ii asigura o durata de utilziare mai mare, cat si pe canapele dure.

Acest model este produs de unul dintre cei mai mari producatori de saltele, Sleepy, ce provine din Bulgaria. Dispune de un nucleu fabricat din spuma cu memorie, avand o grosime de 4 cm. Asigura un novel de confort sporit, in timp ce amelioreaza punctele de presiune din zona coatelor, umerilor, bazinului si picioarelor, permitand astfel musculaturii sa se relaxeze in totalitate. Mai mult decat atat, are efecte benefice si asupra circulatiei sanguine, imbunatatind-o.

Husa topper-ului este prevazuta cu fermoar, ceea ce presupune o detasare facila a acesteia astfel incat sa il poti igieniza corespunzator. Poate fi spalata si in masina de rufe la temperatura de 30 de grade Celsius.

Topper-ul este expediat in forma rulata si vidata, astfel ca va fi necesar sa astepti pana la 48 de ore pentru a reveni la forma initiala si pentru a putea fi utilizat efectiv. Totodata, masoara 120 x 200 cm si are o grosime de 6 cm.

Concluzii si Pareri

Topper-ul Sleepy Silver Memory 6 cm este un model foarte confortabil si rezistent, ce reuseste sa transforme orice suprafata dura in una confortabila pentru un somn de calitate. Cumparatorii confirma acest lucru si se declara foarte multumiti de alegerea facuta. In plus, sustin ca inca dupa prima noapte au resimtit diferenta, iar dimineata s-au trezit mult mai relaxati si odihniti. Durerile de spate s-au ameliorat, iar acum se simt mult mai bine. Totodata, il recomanda cu incredere si altor persoane si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Sleepy Silver Memory 6 cm 120x200 cm

9.5

Calitate

9.5/10

Confort

9.7/10

Fiabilitate

9.7/10

Pret

9.2/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Spuma cu memorie
  • Confortabil
  • Husa detasabila
  • Rezistent

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *