Topper saltea din spuma poliuretanica T25 si spuma cu memorie ViscoFDM Review si Pareri

by:

FDM

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Topper-ul ViscoFDM este un model realizat din spuma poliuretanica si spuma cu memorie pregatit sa imbunatateasca radical nivelul de confort. Poate fi amplasat pe orice fel de saltea sau chiar si canapea confortul pe care il asigura fiind acelasi.

Topper ViscoFDM din spuma poliuretanica si spuma cu memorie

Topper-ul de saltea ViscoFDM este realizat din spuma poliuretanica T25 cu grosimea de 4 cm si spuma termosplastica cu memorie Visco tot cu grosimea de 4 cm. Spuma poliuretanica T25 este o spuma de calitate foarte buna ce asigura produsului o rezistenta excelenta impotriva deformarii si cutelor. Asigura o amortizarepotrivita corpului si permite interiorului sa respire. De asemenea, ofera si o buna flexibilitate.

Spuma cu memorie prezinta o structura speciala care ii pemrite sa reactioneze la temperatura, dar si la presiunea corpului. Acest strat preia forma corpului si se adapteaza nevoilor. Mai mult decat atat, previne aparitia presiunii, amelioreaza durerile de spate si imbunateste circulatia sangelui.

Topper saltea din spuma poliuretanica T25 si spuma cu memorie ViscoFDM review

Husa este matlasata si beneficiaza de proprietati antialergice asigurand un mediu mai curat. Un avantaj important al acesteia este ca prezinta fermoar, ceea ce permite sa o detasati si sa o spalati in masina de spalat rufe.

Pentru ca este expediat in forma rulata si vidata, va trebui sa asteptati circa 48 de ore dupa despachetare. In acest timp, isi va putea reveni la forma initiala pentru a fi utilizat. Atentie la instrumentele cu care desfaceti ambalajul pentru a nu deteriora si produsul.

Modelul in discutie prezinta o grosime de 8 cm si este disponibil in mai multe variante de dimensiuni, atat pentru paturi single, cat si pentru paturi matrimoniale.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Topper-ul ViscoFDM este un model de calitate ce imbunatateste foarte bine nivelul de confort asigurand un somn mai bun. Cumparatorii sunt foarte incantati de el si declara ca au facut o alegere excelenta. Durerile de spate s-au ameliorat sau chiar au disparut si nu mai resimt deloc disconfortul vechii saltele sau imbinarile canapelei. Pentru ceea ce cautau au facut o alegere inspirata al carei raport calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: ViscoFDM

9.6

Calitate

9.5/10

Confort

9.6/10

Rezistenta

9.6/10

Pret

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Foarte confortabil
  • Husa detasabila si lavabila
  • Proprietati anti-alergice

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *