Topper, FDM, Nero Visco Review si Pareri pertinente

by:

FDM

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

FDM Nero Visco este un topper de saltea fabricat din spuma poliuretanica ce ofera un nivel de fermitate mediu. Este o solutie eficienta printre care puteti ameliora disconfortul creat de actuala suprafata de dormit, dar nu inainte de a afla toate detaliile necesare.

Topper-ul FDM Nero Visco este un model fabricat din spuma profilata HR H30 cu grosimea de 7 cm ce permite adaptarea produsului la forma corpului  si dintr-un strat de 2 cm de visco ce permite sa reactioneze la temperatura, dar si presiunea corpului. In plus, previne apartia presiunii si reduce durerile de spate, timp in care imbunatateste si circulatia sangelui.

Totodata, husa matlasata ofera proprietati anti-alegice asigurand un mediu mai curat si  mai sanatos. Intretinerea produsului este foarte simpla, fiind suficienta doar aspirarea si aerisirea periodica. Nu folositi produce chimice de curatare caci ar putea deteriora ireversibil topper-ul.

Pentru ca este expediat in forma rulata si vidata, va trebui sa ii acoerdati 48 de ore de la dezambalat. In acest timp, isi va putea reveni la forma initiala si va putea fi utilizat. Atentie la instrumentele cu care desfaceti ambalajul pentru a nu deteriora si produsul.

Este disponibil o intr-o gama destul de variata de dimensiuni, astfel ca veti gasi variante atat pentru pat single, cat si pentru pat matrimonial. Garantia cu care vine la pachet este de 24 de luni.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Topper-ul FDM Nero Visco este un model foarte confortabil pe care il puteti amplasa pe orice tip de suprafata fie ca discutam despre saltele vechi sau prea dure, canapele incomode si asa mai departe. Cumparatorii sunt foarte multumiti de el si sustin ca se odihnesc foarte bine pe suprafata sa. Este foarte confortabil si reuseste sa amelioreze cu succes disconfortul provocat de salteaua actuala. Este usor de intretinut si extrem de practic. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: FDM Nero Visco

9.8

Calitate

9.8/10

Confort

9.8/10

Rezistenta

9.9/10

Pret

9.5/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Foarte confortabil
  • Usor de intretinut
  • Rezistent

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *