Topper, FDM, Frutti Kokos Review si Pareri pertinente

by:

FDM

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Topper-ul FDM Frutti Kokos este un model fabricat din spuma poliuretanica ce pune la dispozitia utilizatorului un nivel de fermitate mediu reusind sa imbunatateasca excelent nivelul de confort. Daca este o optiune buna si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti imediat.

Topper-ul FDM Frutti Kokos prezinta o structura realizata dintr-un strat de 3 cm de spuma profilata cu densitate mare ce asigura o buna rezistenta inclusiv la deformare, dar si un strat de 2 cm de spuma vasco ce beneficiaza de o structura speciala ce permite acesteia sa reactioneze la temperatura si presiunea corpului.

Husa este matalasata si ea, contribuind la confortul pe care topper-ul il ofera. Avantajul acesteia este ca beneficiaza de fermoar, ceea ce va permite sa o detasati si sa o introduceti in masina de spalat rufe pentru o buna igienizare.

Pentru ca produsul este expediat in forma rulata si vidata, va trebui ca dupa despachetare, sa asteptati circa 48 de ore pentru a isi reveni la forma initiala si pentru a putea fi utilizat. Atentie la instrumentele cu care desfaceti ambalajul pentru a nu deteriora si produsul.

Modelul in discutie are o grosime de 5 cm si este disponibil intr-o gama destul de variata de dimensiuni, atat pentru pat single, cat si pentru pat matrimonial. Vine la pachet cu o garantie de 24 de luni.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Topper-ul FDM Frutti Kokos este un model foarte confortabila ce asigura un somn linistit si relaxant pe timpul noptii. Cumparatorii sunt multumiti de el si sustin ca se odihnesc excelent pe suprafata sa. Este Usor de intretinut, poate fi amplasat pe orice fel de suprafata, iar datorita faptului ca husa este detasabila, nu ezita sa il ia cu el si in deplasari. Astfel, il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: FDM Frutti Kokos

9.6

Calitate

9.6/10

Confort

9.6/10

Rezistenta

9.7/10

Pret

9.4/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Confortabil
  • Usor de intretinut
  • Gama variata de dimensiuni

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *