Topper, FDM, PIANKA Review si Pareri pertinente

by:

FDM

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

FDM PIANKA este un topper de saltea fabricat din spuma poliuretanica ce va poate imbunatati nivelul de confort si asigura un somn linistit. Este o optiune interesanta si rezonabila ca pret, insa va propunem ca mai intai sa aflati in cadrul acestui material toate informatiile necesare.

Topper-ul FDM PIANKA este fabricat din spuma poliureata T25 cu grosimea de 4 cm care ofera o rezistenta sporita impotriva deformarii si a cutelor. Ofera o amoritzare buna a corpului, avand o structura respirabila, rezistenta si flexibila. De asemenea, husa acestuia este matlasata, avand o grosime de 1 cm. Beneficiaza de structura de membrana si ciclu de abraziune extins, iar datorita proprietatilor antialergice, ofera prospetime si un mediu curat si sanatos.

Un alt avantaj al acestuia se refera la husa detasabila de care dispune pe care o puteti spala foarte usor in masina de spalat rufe.In acest fel, veti putea lua cu voi topper-ul si in deplasari, iar la intoarcere spalati simplu si rapid husa pentru o buna igienizare.

Pentru ca produsul este expediat in forma rulata si vidata, va trebui ca dupa despachetare sa asteptati circa 48 de ore pentru a isi putea reveni la forma initiala si sa poata fi utilizat. Atentie la instrumentele cu care desfaceti ambalajul pentru a nu deteriora si produsul.

Este disponibil intr-o gama variata de dimensiuni, fie pentru paturi single, fie pentru cele matrimoniale. Vine la pachet cu o garantie de 24 de luni.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Topper-ul FDM PIANKA este un model ieftin si comod care poate imbunatati confortul actualei suprafete de dormit.Cumparatorii sunt de parere ca pentru nevoile sale a fost o alegere buna, odihnindu-se bine pe suprafata acestuia. Il folosesc adesea si in deplasari, datorita faptuluic a include o husa detasabila pe care o pot spala usor. Din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret pentru acest produs este unul corect.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: FDM PIANKA

9.1

Calitate

9.0/10

Confort

9.0/10

Rezistenta

9.2/10

Pret

9.1/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret corect
  • Comod
  • Husa detasabila si lavabila
  • Disponibil in mai multe dimensiuni

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *