Topper matlasat reversibil, SPIJZDROWO, Saba Review si Pareri utile

by:

FDM

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

SPIJZDROWO Saba este un topper realizat din microfibra, moale, pe care il puteti aseza pe diferite tipuri de suprafete pentru a imbunatati nivelul de confort. Este foarte practic si usor de intretinut, ce poate fi o alternativa la indemana oricui.

Topper-ul SPIJZDROWO Saba este prevazut cu umplutura din microfibra cu densitatea de 500 g/mp oferind o suprafata  moale de dormit. Il puteti folosi pe ambele parti, este elastic, iar husa este matlasata. Totodata, materialele din care este realizat prezinta proprietati antialergice asigurand un mediu mai curat si mai sanatos.

Poate fi asezat pe canapea sau pe pat, contribuind la un nivel de confort mai bun. Avantajul acestuia este ca poate fi rulat foarte usor ocupand putin spatiu, ceea ce inseamna ca il puteti transporta fara probleme si lua in deplasari.

In acelasi timp, este disponibil intr-o gama destul de variata de dimensiuni atat pentru paturi single, cat si pentru paturi matrimoniale. Garantia cu care vine la pachet este de 24 de luni.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Topper-ul SPIJZDROWO Saba este un model foarte practic pe care il puteti folosi pe diferite tipuri de suprafete si lua chiar si in deplasari. Cumparatorii sustin ca pentru nevoile lor a fost o solutie inspirata, nu este foarte gros, insa este ceea ce le trebuie. De asemenea, sunt incantati de faptul ca il pot lua cu ei foarte usor in deplasari si calatorii, iar in ansamblu nu au ce sa ii reproseze. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este convenabil.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: SPIJZDROWO Saba

9.3

Calitate

9.2/10

Confort

9.2/10

Rezistenta

9.4/10

Pret

9.3/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret convenabil
  • Poate fi transportat usor
  • Poate fi amplasat pe orice suprafata

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *