Topper, FDM, Malta Double Review si Pareri pertinente

by:

FDM

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Crazy Days doar la eMAG!

 

FDM Malta Double este un topper realizat din spuma profliata RavineBlue ce pune la dispozitie un nivel de fermitate ridicat asigurand o buna sustinere corpului. Poate fi o optiune de luat in calcul si pentru cei care se confrunta cu probleme la nivelul spatelui, dar mai multe detalii vom discuta in continuare.

Topper FDM Malta Double Review si Recomandari

Topper, FDM, Malta Double reviewTopper-ul FDM Malta Double este fabricat din spuma profilata Ravine Blue cu grosimea de 7 cm. Aceasta reprezinta o combinatie foarte buna de spume care se adapteaza formelor corpului. In acelasi timp, asigura si o circulatie excelenta a aerului, precum si o rezistenta buna la deformare. Oferind un nivel de fermitate ridicat, este potrivita chiar si pentru persoane care se confrunta cu disconfort la nivelul spatelui. Sustine eficient corpul si ofera o buna pozitie coloanei vertebrale.

Husa topper-ului este matalasata avand o grosime de 1 cm. Prezinta proprietati antialergice asigurand astfel un mediu curat si sanatos. Un avantaj important se refera la faptul ca puteti detasa si spala. Astfel, ii veti asigura o igiena optima direct in masina de spalat rufe.

Totodata, pentru o buna intretinere, ar fi bine sa aspirati si aerisiti periodic topper-ul. Nu folositi produse chimice de curatare pentru ca ati putea deteriora ireversibil produsul.

Fiindca este expediat in forma rulata si vidata, va trebui ca dupa ce il despachetati, sa asteptati circa 48 de ore. In acest interval de timp, va reveni la forma initiala pentru ca mai apoi sa poata fi utilizat. Atentie la instrumentele cu care desfaceti ambalajul pentru a nu deteriora si produsul.

Modelul in discutie are o grosime de 8 cm si este disponibil in mai multe variante de dimensiuni atat pentru pat single, cat si pentru pat matrimonial. Vine la pachet cu o garantie de 24 de luni.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Topper-ul FDM Malta Double este un model ferm, dar foarte confortabil, ce ofera o pozitie corecta corpului. Cumparatorii sustin ca este un produs extrem de confortabil, nici foarte tare, dar nici prea moale. Sustine foarte bine corpul, dar mai ales coloana vertebrala. Cei cu probleme la nivelul spatelui confirma ca durerile s-au ameliorat sau chiar au disparut. De asemenea, apreciaza faptul ca pot detasa husa si spala in masina de rufe pentru o buna igienizare. In acest context, nu ezita sa il transporte si foloseasca si in deplasari. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Review pe scurt: FDM Malta Double

9.8

Calitate

9.8/10

Confort

9.8/10

Rezistenta

9.9/10

Pret

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Sustinere corecta a corpului
  • Husa detasabila si lavabila
  • Spuma profilata Ravine Blue
  • Disponibil intr-o gama variata de dimensiuni

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *