Topper Ted Memory Line Lavender, H 3 cm, 120 x 200 cm – Review si Pareri utile

by:

Ted

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Ted Memory Line Lavender este un alt model de topper pe care marele producator TED ni-l propunem si despre care vom discuta in cadrul acestui material. Te invitam sa ne urmaresti in continuare si sa afli mai multe detalii utile despre produs.

In primul rand, trebuie sa stii ca topper-ul Ted Memory Line Lavender poate fi asezat pe orice tip de suprafata, pe saltele, canapele si chiar direct pe podea. In acest sens, ar putea fi o alternativa de luat in calcul pentru ca cei mici sa nu se joace direct pe gresia rece sau pe parchet, ci pe suprafata acestuia.

Scopul acestui topper este de a spori confortul saltelei tale sau chiar al canapelei. Din punctul meu de vedere, reuseste sa faca tot ceea ce isi propune, ba mai mult decat atat, are capacitatea chiar de a ameliora durerile de spate.

Husa care imbraca acest topper este realizata din poliester, avand proprietati antibacteriene.Totodata, intretinerea lui este foarte facila, astfel ca va fi suficient doar sa il aspiri si sa il aerisesti periodic. Folosirea solutiilor chimice sau a apei este strict interzisa, fiindca pot deteriora produsul.

Dimensiunile acestui model sunt de 120 x 200 si prezinta o grosime de 3 cm.

Concluzii si Pareri

Ted Memory Line Lavender este un topper rezonabil, ce reuseste in mod considerabil sa sporeasca confortul saltelei tale sau chiar al canapelei. Cumparatorii actuali confirma acest lucru si declara ca, in opinia lor, constituie o alegere optima. In plus, au putut remarca faptul ca durerile de spate s-au ameliorat destul de mult, ceea ce ii incanta foarte tare. Totodata, acestia estimeaza raportul calitate/pret avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Topper Ted Memory Line Lavender, H 3 cm, 120 x 200 cm

9.6

Calitate

9.6/10

Confort

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Pret

9.5/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Confortabil
  • Usor de intretinut
  • Husa cu proprietati antibacteriene

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *