Topper Ted Green Line Memory, H 5 cm, 160 x 200 cm – Review complet si Pareri utile

by:

Ted

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Ted Green Line Memory este un model de topper ce poate fi asezat fie pe o saltea ferma, veche, pe o canapea foarte tare sau chiar direct pe podea, acolo unde cei mici se vor putea juca in siguranta. Iti recomandam sa afli mai multe detalii despre acest model si sa descoperi daca este ceea ce cauti!

Rolul topper-ului este de a spori confortul suprafetei pe care este asezat si reuseste sa obtina acest lucru cu brio. Ori de cate ori vrei sa il pui deoparte si sa nu il folosesti, il poti rula foarte usor, ocupand destul de putin spatiu de depozitare. Insa, din experienta vorbiind, cred ca sunt rare acele situatii sau chiar inexistente, fiindca dupa prima noapte in care te vei odihni pe el, pur si simplu, il vei indragi.

In structura sa, este prevazut cu spuma  poliuretanica de 5 cm, asigurand tot confortul de care ai nevoie. Husa este realizata din poliester, avand importante  proprietati antibacteriene. Este un produs usor de intretinut, fiindca va fi suficienta simpla aspirare si aerisire periodica. Nu se recomanda folosirea de solutii chimice sau de apa pe suprafata sa, fiindca se poate deteriora.

Dimensiunile acestuia sunt de 160 x 200 cm, avand o grosime de 5 cm.

Concluzii si Pareri

Poti opta cu incredere pentru topper-ul Ted Green Line Memory fiindca este un model confortabil pe care vei reusi sa te odihnesc exact asa cum ai nevoie. Clientii confirma acest lucru si declara ca desi salteaua erau una noua si pe placul lor, acest topper a reusit sa ofere si mai mult confort, iar somnul lor este unul de inalta calitate. Din punctul lor de vedere, este o alegere excelenta, drept pentru care apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Topper Ted Green Line Memory, H 5 cm, 160 x 200 cm

9.7

Calitate

9.6/10

Confort

9.7/10

Fiabilitate

9.7/10

Pret

9.6/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Confortabil si Rezistent
  • Husa cu proprietati antibacteriene
  • Usor de intretinut

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *