Topper Ted Memory Line Lavender, H 3 cm, 160 x 200 cm – Review detaliat

by:

Ted

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Ted Memory Line Lavender este un topper recent lansat pe piata aflat in portofoliul marelui producator TED, recunoscut international pentru vasta experienta in domeniul. Modelul in discutie este potrivit pentru a fi asezat pe orice tip de suprafete, asigurand un nivel de confort sporit, dar si un plus de protectie pentru salteaua ta, in acest fel prelungindu-i durata de utilizare.

Topper-ul Ted Memory Line Lavender a fost special conceput pentru a imbunatati nivelul confortului salteleli actuale si pot spune ca reuseste sa obtina acest lucru cu brio. Mai mult decat atat, amelioreaza chiar si durerile de spate sau poate fi folosit pentru ca cei mici sa se joace pe el si nu pe parchet sau pe gresie. Practic, este util in mai multe sensuri, devenind de multe ori un must-have in locuinta.

Husa cu care a fost prevazut acest topper este confectionata din poliester, ce dispune de proprietati antibacteriene. Mai mult decat atat, este un produs foarte usor de intretinut, ce nu presiune efort suplimentar in acest sens. Recomandarea noastra, dar si a producatorilor este a aeriserea si aspirarea periodica a acestuia, fara a folosit solutii chimice ce pot deteriora produsul.

Dimensiunile topperului sunt de 160 x 200 cm  si avand o grosime de 3 cm.

Concluzii si Pareri

Ted Memory Line Lavender este un topper foarte bun care reuseste sa sporeasca confortul saltelei in adevaratul sens al cuvantului. Cumparatorii declara ca pentru ei a fost cea mai buna alegere si intr-adevar se simt foarte bine pe el si se odihnesc exact asa cum trebuie. Dimineata se trezesc foarte odihniti si nu au mai avut probleme cu spatele. In plus, sunt de  parere ca raportul calitate/pret este un foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Topper Ted Green Line Memory, H 3 cm, 160 x 200 cm

9.7

Calitate

9.7/10

Confort

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Pret

9.6/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Usor de intretinut
  • Confortabil si rezistent
  • Husa cu proprietati antibacteriene

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *