Topper Ted Green Line Memory, H 5 cm, 82 x 190 cm – Review detaliat

by:

Ted

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Ted Green Line Memory este un nou model de topper pe care marele producator TED ni-l propune si despre care am ales sa discutam astazi. Acesta poate fi asezat pe orice tip de suprafete, fiind o alternativa practica si utila, ce te va ajuta sa sporesti confortul actualei saltele. In plus, ii ofera acesteia si un plus de protectie prelungindu-i durata de utilizare.

In principiu, acest topper a fost creat tocmai pentru a te ajuta sa scapi de senzatia de disconfort creat de saltea, indiferent ca discutam despre o saltea prea tare sau chiar despre o saltea veche. In plus, amelioreaza durerile de spate, transformand pana si canapea intr-un loc comod pentru un somn relaxant. De asemenea, o recomand a fi asezata chiar si pe podea, unde sa se poata juca cei mici in voie si nu direct pe parchet sau gresia rece.

Materialul husei este realizat din poliester, avand importante proprietati antibacteriene. In plus, este foarte usor de intretinut, fiind suficient simpla aerisire si aspirare periodica a acestuia.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 82 x 190 cm  si are o grosime de 5 cm.

Concluzii si Pareri

Poti alege cu incredere topper-ul Ted Green Line Memory pentru ca este un produs de calitate, care va imbunatati radical confortul saltelei tale. Clientii sustin ca pentru ei este alegerea optima si sunt intr-adevar multumiti de acest model. Au putut observa ameliorari ale durerilor de spate, iar dimineata se trezesc mult mai odihniti, indiferent ca aseaza topper-ul pe canapea sau pe saltea. Totodata, sunt de parere ca raportul calitate/pret foarte bun. 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Topper Ted Green Line Memory, H 5 cm, 82 x 190 cm

9.7

Calitate

9.7/10

Confort

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Pret

9.6/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Confortabil
  • Usor de intretinut
  • Husa cu proprietati antibacteriene

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *