Topper Ted Aloe Memo Family, 90×200 cm – Review si Pareri utile

by:

Ted

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Ted Aloe Memo Family este un topper interesant pe care ni-l propune marele producatori TED, despre care vom discuta in acest material. Este potrivit pentru orice tip de suprafete, iar din punctul meu de vedere, achizitia unui topper este o decizie foarte buna.

Probabil ati mai auzit de producatorul TED, iar daca nu va este tocmai familiar, atunci trebuie sa stiti ca reprezinta unul dintre cei mai importanti rpoducatori de saltele, sisteme de dormit, paturi si dormitoare, avand o vasta experienta in domeniu. Produsele pe care ni le propune sunt foarte diversificate si accesibile ca pret.

Topper-ul Ted Aloe Memo Family este realizat dintr-un material tratat cu Aloe Vera, ceea ce va va asigura un somn linistit si relaxant. Prezinta doua nivele de fermitate, astfel ca partea mai moale va fi realizata din spuma cu memorie, in timp ce partea mai tare va fi conceputa din fibre de poliester.

Un avantaj important ar fi faptul ca preiznta protectie naturala antialergica pentru piele, fiind potrivita si persoanelor cu pielea sensibila. In acelasi timp, plasa 3D permite o buna circulatie a aerului, astfel incat umezeala acumulata in timpul somnului sa fie eliminata rapid pentru a preveni formarea mucegaiului sau a bacteriilor, iar astfel de vei bucura de un mediu sanatos.

Dimensiunile topper-ului sunt de 90 x 200 cm. Pentru o intretinere eficienta, recomandam aersirea si aspirarea periodica a produsului.

Concluzii si Pareri

Ted Aloe Memo Family este un produs foarte accesibil ca pret si care, din punctul meu de vedere, face tot ceea ce promite: sporeste calitatea somnului si protejeaza eficient salteaua. In mare parte, clientii au declarat ca se odihnesc foarte bine pe suprafata sa, chiar si saltelele incomode sau chiar canapelele au devenit un loc foarte bun de odihna. In ansamblu, sunt de parere ca raprotul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Ted Aloe Memo Family 90x200 cm

9.3

Calitate

9.0/10

Confort

9.3/10

Fiabilitate

9.4/10

Pret

9.3/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Confortabil
  • Proprietati antialergice
  • Usor de intretinut

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *