Topper Ted Aloe Memo Family, 160×200 cm – Review si Pareri utile

by:

Ted

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Ted Aloe Memo Family este un topper foarte practic pe care il poti aseza pe orice tip de suprafata sau chiar il poti lua cu tine in vacanta. In plus, este un produs usor de intretinut, ce reuseste sa imbunateasca nivelul de confort si calitatea somnului in mod semnificativ.

TED este unul dintre cei mai importanti producatori de saltele, toppere, sistem de dormit si paturi, avand o experienta de peste 20 de ani in domeniu. Intr-adevar, produsele sale sunt foarte diversificate si chiar reuseste sa acopere toate tipurile de nevoi si sa satisfaca mai multe categorii de consumatori.

Topper-ul Ted Aloe Memo Family este prevazut cu doua nivele de fermitate: o parte mai moale si o parte mai tare. Producatorii sustin ca partea moale este realizata din spuma cu memorie, in timp ce partea tare cu fibre de poliester. Despre suma cu memorie nu as vrea sa ma pronunt, in principiu, la prima vedere lasa senzatia de burete simplu, insa cert este ca somnul este realmente imbunatatit.

In plus, acesta este prevazut cu plasa 3D pentru o circulatie optima a aerului. Ce inseamna acest lucru? Ca umezeala acumulata in timpul somnului va fi foarte rapid eliminata, prevenind astfel formarea mucegaiului, dar si a bacteriilor.

Husa prezinta o tesatura tricotata de calitate, astfel ca cearceaful nu va aluneca de pe suprafata sa.

Dimensiunile topper-ului sunt de 160 x 200 cm si are o grosime de 5 cm.

Concluzii si Pareri

Ted Aloe Memo Family este un topper care isi face treaba cum trebuie, in sensul ca sporeste calitatea somnului, aspect confirmat si de catre actualii cumparatori. Diferenta se simte, iar dimineata se trezesc mult mai bine odihniti. In plus, este un produs usor de intretinut  fiind suficienta doar aerisirea si aspirarea periodica a acestuia. Totodata, raportul calitate/pret este unul convenabil.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Ted Aloe Memo Family 160x200 cm

9.1

Calitate

8.8/10

Confort

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Pret

8.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret convenabil
  • Confortabil
  • Usor de intretinut
  • Material tratat cu Aloe Vera

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *