Topper Ted Aloe Memo Family, 180×200 cm – Review complet

by:

Ted

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Ted Aloe Memo Family este un model de topper avantajos prin prisma raportului calitate/pret, ce ofera un confort sporit chiar si celor mai incomode suprafete de dormit. TED este un producator foarte renumit datorita portofoliului sau cu produse foarte diversificate, avand o vasta experirenta in domeniu.

Topper-ul Ted Aloe Memo Family este realizat din materiale tratate cu Aloe Vera, ce ofera o senzatie de relaxare si un somn linistit. In acelasi timp, dispune de doua nivele de fermitate: o parte este mai moale fiind realizata din spuma cu memorie cu o grosime de 1.5 cm, in timp ce partea mai tare este alcatuita din fibre de poliester cu o grosime de 3 cm.

Plasa 3D prezinta un rol deosebit de important, deoarece datorita acesteia, aerul va putea circula prin tot interiorul topper-ului, astfel umezeala fiind eliminata mult mai rapid, pentru a nu oferi sansa bacteriilor si mucegaiului sa se formeze in structura sa.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 180 x 200 cm, alaturi de o grosime de 5 cm. In ceea ce priveste intretinerea acestuia, nu ar fi nimic complicat de facut, este suficienta doar aspirarea si aerisirea periodica a acestuia.

Concluzii si Pareri

Ted Aloe Memo Family este un topper rezonabil, ce ofera un plus de confort saltelei tale. Clientii au declarat ca se odihnesc foarte bine pe suprafata sa si l-au asezat atat pe saltele foarte dure, cat si pe canapele. Confortul a fost acelasi si sunt multumiti de calitatea somnului oferita de acest topper, drept pentru care considera raportul calitate/pret bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Ted Aloe Memo Family 180x200 cm

9.3

Calitate

9.0/10

Confort

9.3/10

Fiabilitate

9.4/10

Pret

9.3/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Confortabil
  • Usor de intretinut
  • Proprietati antialergice

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *