Topper Ted Aloe Memo Family, 82×190 cm – Review si Sfaturi utile

by:

Ted

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Ted Aloe Memo Family este un topper potrivit pentru a fi asezat pe orice tip de suprafete, reusind sa imbunatateasca nivelul confortului si in cazul saltelelor sau canapelelor foarte dure. In plus, pretul de achizitie este unul foarte accesibil, insa mai multe detalii va invitam sa descoperiti in continuare.

TED reprezinta unul dintre cei mai importanti producatori de saltele, sisteme de dormit, paturi si asa mai departe, iar vasta experienta in domeniu, il recomanda. Portofoliul sau este destul de amplu, iar preturile foarte atractive.

Topper-ul in discutie este prevazut cu doua nivele de fermitate; o parte mai moale realizata din 1.5 cm de spuma cu memorie si o parte mai tare si o parte mai tare compusa din 3 cm de fibre din poliester.

De asemenea, acesta dispune si de o plasa 3D, care are rolul de a asigura o buna aerisire interna a topper-ului, in vederea eliminarii umiditatii produse in timpul somnului, prevenind astfel dezvoltarea bacteriilor sau formarea mucegaiului.

Acest model de topper masoara 82 x 190 cm si are o grosime de 5 cm.

Ca mod de intretinere, este suficienta simpla aerisire si aspriare periodica. Nu folositi solutii chimice pentru ca ati putea deteriora produsul!

Concluzii si Pareri

Ted Aloe Memo Family este un topper care, practic, face ceea ce promite si anume sporeste confortul pe toata durata noptii. Clientii confirma acest lucru si declara ca se odihnesc foarte bine indiferent daca aceasta este asezata pe saltea sau chiar pe o canapea foarte dura. In acelasi timp, sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Ted Aloe Memo Family 82x190 cm

9.3

Calitate

9.0/10

Confort

9.3/10

Fiabilitate

9.4/10

Pret

9.3/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Usor de intretinut
  • Materiale tratate cu Aloe Vera
  • Confortabil

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *