Topper smart 110×190 spuma 5cm cu husa Aloe Vera matlasata+detasabila pe toate laturile si lavabil

by:

Confort

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

0
(0)

Topper-ul Smart 5 ar putea fi o solutie in cazul in care doresti un plus de confort si inca nu poti avea parte de un somn linistit. Acesta poate fi aseazat atat pe o saltea foarte veche si ferma, pe o canapea dura sau chiar direct pe podea unde cei mici se pot juca in tihna.

Acest model de topper este prevazut cu un strat de spuma de 5 cm, oferind un nivel de fermitate mediu. Sustine eficient corpul, eliminand punctele de presiune din zona umerilor, coatelor si a picioarelor, permitand musculaturii sa se relaxeze in totalitate. Totodata, este recomandat pentru persoane cu greutatea de pana la 90 de kg.

Husa acestuia este prevazuta cu toate cele 4 laturi cu fermoare, astfel incat o poti detasa fie complet, fie partial. In plus, trebuie sa stii ca poate fi spalata si igienizata la temperatura de 40 de grade Celsius.

Avand o structura cu celulatie deschisa, permite ventilatia topper-ului in asa fel incat umezeala care se acumuleaza in timpul somnului sa fie eliminata rapid. Astfel, vei beneficia de un mediu sanatos, departe de mucegai si bacterii.

Dimensiunile topper-ului sunt de 110×190 cm si are o greutate de 5.25 kg.

Concluzii si Pareri

Topper-ul Smart ar putea fi o alternativa de luat in calcul intrucat ofera tot confortul de care ai nevoie si un somn relaxant. Clientii actuali confirma acest lucru si sustin ca de cand au achizitionat acest topper nici macar imbinarile de la canapea nu le mai simt. Dimineata se trezesc mult mai revigorati, motiv pentru care recomanda produsul si considera raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Topper Smart 110x190 cm

9.5

Calitate

9.4/10

Confort

9.5/10

Fiabilitate

9.6/10

Pret

9.3/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Confortabil
  • Reduce punctele de presiune
  • Rezistent
  • Husa detasabila

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *