Topper saltea 160×200 MEMORYFoam 5cm -husa Aloe Vera matlasata+detasabila pe toate laturile, lavabila

by:

Confort

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

MEMORYFoam 5cm este un alt topper de saltea pregatit sa va ofere cele mai bune conditii pentru un somn de calitate pe toata durata noptii. Acesta poate fi amplasat fie pe o saltea veche, foarte dura, pe canapea sau chiar direct pe podea. Grosimea modelului in discutie este de 5 cm, ceea ce il face un topper suficient de gros capabil sa ofere un plus de confort suprafetei tale de dormit.

Topper-ul MEMORYFoam 5cm este prevazut cu placa de memoryFoam ce se muleaza perfect pe formele corpului, asigurand o pozitie corecta a corpului, mai ales coloanei vertebrale, dar si o circulatie optima a sangelui. Desitatea acesteia este de 50 kg/mp.

Reuseste sa elimine punctele de presiune din zona umerilor, coloanei si a soldurilor, permitand astfel muschilor sa se relaxeze. De asemenea, se adapteaza perfect caldurii corporale, prevenind supraincalzirea. Este un model foarte rezistent, capabil sa sustina o greutate de pana la 130 de kg/persoana.

Un avantaj major al acestui topper se refera si la husa detasabila, prevazuta cu fermoare pe toate cele patru laturi, permitand astfel detasarea acesteia partial sau total. In plus, aceasta poate fi spalata si igienizata in masina de rufe la temperatura de 40 de grade Celsius.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 160 x 200 cm.

Concluzii si Pareri

MEMORYFoam 5cm este, de departe, un produs foarte bun, extrem de confortabil, al carui nivel de fermitate este scazut. Clientii actuali sunt foarte multumiti de alegerea facuta si declara ca somnul s-a imbunatatit realmente de cand se odihnesc pe suprafata acestui topper. In plus, apreciaza foarte mult faptul ca husa poate fi detasata atat de usor si spalata in masina de rufe pentru o curatare adecvata. Recomanda produsul si considera raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: MEMORYFoam 5cm 160x200

9.9

Calitate

9.9/10

Confort

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Pret

9.6/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Extrem de confortabila
  • Rezistenta
  • Husa detasabila cu 4 fermoare
  • Tratat cu Aloe Vera

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *