Topper 110×190 memoryDuo (3+3) husa Aloe Vera matlasata+detasabila pe toate laturile si lavabila

by:

Confort

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

MemoryDuo (3+3) este un topper de calitate ce reuseste sa ofere un confort suplimentar saltelei pe care deja o detineti si sa asigure un somn linistit pe toata durata noptii. Poate fi asezata nu doar pe o saltea, ci si pe canapea sau chiar direct pe podea.

Topper-ul MemoryDuo (3+3) este compus din doua straturi: un strat de 3 cm de memory si un al alt strat de 3 cm de spuma. Stratul de memoryfoam este automodelant si termosensibil, avand o densitate de 50 kg/mc. Totodata, reuseste sa se muleze perfect pe formele corpului, asigurand o pozitie corecta a corpului, indeosebi a coloanei vertebrale, dar si o circulatie optima a sangelui.

Dispune de doua fermitati diferite, astfel ca vei aseza topper-ul pe partea mai ferma sau pe partea mai moale.Daca preferati o saltea mai moale, atunci asezati topper-ul cu stratul de spuma memoryfoam in sus. In cazul in care preferati o suprafata mai tare, atunci asezati topper-ul cu stratul de spuma in sus.

Un alt mare avantaj al acestui model se refera la faptulc a husa este detasabila, iar pe toate cele patru laturi detine fermoar. Astfel, vei putea detasa husa partial sau total si o poti spala in masina de rufe la temperatura de 40 de grade Celsius.

Topper-ul poate sustine o greutate de pa na la 130 kg/persoana. Atunci cand nu doriti sa il folositi, trebuie sa stiti ca il puteti rula si depozita foarte usor.

Dimensiunile topper-ului sunt de 110×190 cm.

Concluzii si Pareri

MemoryDuo (3+3) este un topper foarte bun care asigura tot confortul de care ai nevoie si, implicit, un somn de calitate. Persoanele care deja au achizitionat si folosesc produsul sustin ca este foarte confortabil, rezistent si apreciaza faptul ca husa se poata spala foarte usor. Il considera o achizitie reusita si apreciaza raportul calitate/pret excelent.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe sucrt: MemoryDuo (3+3) 110x190

9.7

Calitate

9.8/10

Confort

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Pret

9.4/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Husa detasabila si lavabila in masina de rufe
  • Confortabil
  • Rezistent
  • 2 nivele de fermitate

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *