Topper smart 100×190 spuma 5cm cu husa Aloe Vera matlasata+detasabila pe toate laturile si lavabila

by:

Memory

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Topper-ul Smart este un model de topper prevazut cu un nivel de fermitate mediu, menit sa imbunatateasca nivelul de confort al suprafetei pe care obisnuiti sa va odihniti. Poate fi asezat pe orice tip de suprafete, de la saltele vechi pana la canapele foarte dure sau chiar direct pe podea. Partea si mai interesanta este ca poate fi rulat pentru a fi luat chiar si in vacanta.

In structura acestuia se afla 5 cm de spuma High Resilience, ce reuseste sa sustina corpul, in asa fel incat punctele de presiune sa fie ameliorate, iar musculatura sa se relaxe complet. De asemenea, asigura conditiile optime si pentru o buna circulatie a sangelui.

Husa topper-ului este prevazuta cu fermoare pe toate cele patru laturi, astfel ce ai posibiltiatea de a o detasa partial sau total. Poate fi spalata chiar si in masina de rufe la temperatura de 40 de grade Celsius.

Topper-ul Smart poate sustine o greutate de pana la 90 kg/persoana. Acesta masoara 100 x 190 cm si are o greutate de 4.5 kg.

Concluzii si Pareri

Topper-ul Smart este un produs de calitate, ce reuseste sa sporeasca nivelul de confort al saltelei tale foarte bine, fiind si rezistent in timp. Cumparatorii sustin ca somnul lor este mult mai linistit si relaxant, iar dimineata se trezesc mai odihniti. Apreciaza si faptul ca se intretine foarte usor, drept pentru care considera raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Topper Smart 100x190 cm

9.5

Calitate

9.4/10

Confort

9.5/10

Fiabilitate

9.6/10

Pret

9.3/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Amelioreaza punctele de presiune
  • Confortabil
  • Husa detasabila
  • Rezistent

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *