Topper saltea 100x200x6.5 MEMORYfit DUO – husa Aloe Vera, detasabila pe toate laturile, lavabila

by:

Memory

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

0
(0)

MEMORYfit DUO este un topper foarte bun pe care il poti aseza fie pe o saltea, fie pe o canapea, nivelul de confort resimtit fiind acelasi. Din punctul meu de vedere, un topper poate fi o al alternativa la indemana oricui, iar partea si mai interesanta este ca ila poti lua cu tine chiar si in vacanta.

Topper-ul MEMORYfit DUO este realizat din doua straturi: un strat de Memory Foam ce se muleaza perfect pe formele corpului si un strat de spuma dens care ofera fermitate produsului. De asemenea, asigura o sustinere usoara la nivelul capului si picioarelor, o sustinere medie la nivelul umerilor si coapselor si dura in zona spatelui.

Stratul de MemoryFoam prezinta proprietati automodelante si termosensibile avand o grosime de 3 cm. Reuseste in egala masura sa mentina o pozitie corecta coloanei vertebrale si cervicale, asigurand si o circulatie optima a sangelui.

Pe partea opusa, se afla miezul din placa spuma poliuretan cu o grosime de 3 cm. Ofera rezistenta si sustinere eficienta, in timp ce te vei bucura de un somn linistit.

De aici, rezulta si cele doua nivele de fermitate ale produsului: partea mai moale este reprezentata de Memory Foam, iar partea mai tare de spuma poliuretanica.

Husa se poate detasa foarte usor fiind prevazuta cu fermoar pe toate cele 4 laturi. Partea si mai interesanta este ca aveti posibilitatea de a o detasa total sau partial. Aceasta poate fi spalata in masina de rufe la temperatura de 40 de grade Celsius.

Acest topper poate sustine o greutate de pana la 130 kg/persoana. Totodata, masoara 100 x 200 cm, are o grosime de 6.5 cm si o greutate de 4 kg.

Concluzii si Pareri

MEMORYfit DUO este un topper foarte confortabil si rezistent, pe care il recomand cu toata increderea. In acelasi timp, cumparatorii sunt foarte multumiti de el si sustin ca diferenta s-a resimtit inca dupa prima noapte de utilizare, fiindca au dormit foarte bine, iar dimineata s-au trezit mult mai bine odihniti. Mai mult decat atat, considera raportul calitate/pret excelent.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: MEMORYfit DUO 100x200x6.5

9.9

Calitate

9.8/10

Confort

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Pret

9.8/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Foarte confortabil
  • 2 nivele de fermitate
  • Husa detasabila si lavabila in masina de rufe
  • Rezistent

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *