Topper ortopedic 70×190 memory duo (3+3) husa Aloe Vera matlasata+detasabila pe toate laturile si lavabila

by:

Memory

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

0
(0)

Memory duo (3+3) este o alternativa de topper de saltea foarte buna, pregatit sa ofere tot confortul de care ai nevoie, indiferent de suprafata de dormit. Prezinta un nivel de fermitate mediu, deci discutam despre un model relativ moale.

Este un topper ortopedic prevazut cu doua fete: o fata cu 3 cm de memory Foam si o fata cu 3 cm de spuma. Se adapteaza foarte bine indiferent de forma corpului si de greutate, permitand musculaturii sa se relaxeze. Daca iti place ca suprafata de dormit sa fie mai moale, atunci recomandam asezarea topper-ului cu partea de memory in sus. In cazul in care optezi pentru o suprafata mai tare, atunci va trebui sa asezi topper-ul cu spuma in sus.

Stratul de memory este automodelant si termosensibil, mulandu-se perfect indiferent de forma corpului. Mentine o pozitie corecta a coloanei vertebrale si coloanei vervicale, asigurand o circulatie optima a sangelui. Pe de alta parte, miezul din placa de spuma HR asigura fermitatea si confortul topper-ului.

Husa topper-ului este prevazuta cu fermoar pe toate cele patru laturi, ceea ce inseamna ca fie poti detasa partial, fie total husa. In plus, aceasta este lavabila in masina de rufe la temperatura de 40 de grade Celsius.

Este realizat din materiale de calitate ce pot sustine o greutate de pana la 130 kg/persoana.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 70×190 cm, avand o greutate de 3.15 kg.

Concluzii si Pareri

Memory duo (3+3)este un topper foarte bun pe care il recomand cu toata increderea si care poate fi luat fara probleme chiar si in vacanta. Cumparatorii sunt foarte multumiti de el si afirma ca se odihnesc extrem de bine pe suprafata sa, iar dimineata sunt mult mai relaxati. In plus, durerile de spate s-au ameliorat, ceea ce i-a incantat foarte mult, drept pentru care considera raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Memory duo (3+3) 70x190 cm

9.5

Calitate

9.4/10

Confort

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Pret

9.3/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • 2 nivele de fermitate
  • Confortabil
  • Rezistent
  • Husa detasabila si lavabila in masina de rufe

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *