Topper smart 160×200 spuma 5 cm husa Aloe Vera matlasata+detasabila pe toate laturile si lavabila

by:

Memory

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Topper-ul Smart te-ar putea ajuta foarte mult sa ai parte de un somn linistit prin confortul oferit. Il poti aseza fie pe o saltea ferma, fie chiar pe o canapea dura, imbunatatind realmente conditiile pentru a te putea odihni cat mai bine.

Acesta este prevazut cu un strat de 5 cm de spuma high resilience, avand o duritate medie. Se muleaza foarte bine pe formele corpului, permitand musculaturii sa se relaxeze complet. Astfel, se vor reduce punctele de presiune si va asigura o circulatie optima.

Un avantaj major al acestui model se refera la posibilitatea detasarii partiale sau totale a husei pentru o igienizare corespunzatoare. Acest lucru este posibil datorita fermoarelor aflate pe toate laturile. Husa poate fi spalata chiar si in masina de rufe la temperatura de 40 de grade Celsius.

In plus, poate sustine o greutate de pana la 90 kg/persoana. Dimensiunile modelului in discutie sunt de 160 x 200 cm, avand o greutate de 8.5 kg.

Concluzii si Pareri

Topper-ul Smart poate fi un real ajutor ce iti va asigura conditiile optime pentru un somn linistit. Cumparatorii sustin ca se odihnesc foarte bine pe suprafata sa, este usor de intretinut si chiar au putut sesiza ameliorari ale durerilor de spate. In plus, cand nu este folosit il pot rula foarte usor si depozita in lada patului. Recomanda mai departe produsul si considera raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Topper Smart 160x200 cm

9.5

Calitate

9.4/10

Confort

9.5/10

Fiabilitate

9.6/10

Pret

9.3/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Amelioreaza punctele de presiune
  • Confortabil si Rezistent
  • Proprietati antibacteriene
  • Husa prevazuta cu fermoar

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *