Topper saltea 130×190 COMPLETE MEMORYfoam 5cm -Aloe Vera matlasata+detasabila pe toate laturile, lavabila

by:

Memory

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

COMPLETE MEMORYfoam este un topper potrivit pentru orice tip de saltea, rolul acestuia fiind de a spori confortul suprafetei de dormit. Nu stiu daca ati mai avut vreo experienta anterioara cu un topper, insa pot spune ca diferenta este una foarte mare si intr-adevar reuseste sa transforme chiar si cele mai incomode saltele in suprafete foarte confortabile.

Modelul in discutie este prevazut cu 5 cm de spuma, reusind sa sustina eficient greutatea corporala, aceasta fiind distribuita in mod uniform pe suprafata saltelei. De asemenea, amelioreaza punctele de presiune, astfel incat muschii se pot relaxa complet.

Husa topper-ului prezinta fermoare pe toate cele patru laturi, astfel ca o poti detasa partial sau total. Partea si mai buna este ca o poti adauga fara probleme in masina de rufe si o poti spala la temperatura de 40 de grade Celsius.

COMPLETE MEMORYfoam este un topper rezistent, realizat din materiale decalitate, putand sustine o greutate de 130 de kg/persoana. In plus, sustine eficient corpul si se adapteaza temperaturii corporale.

Dispune de nivel de fermitate mediu si masoara 130 x 190 cm, avand o greutate de 5 kg.

Concluzii si Pareri

Poti alege cu incredere topper-ul COMPLETE MEMORYfoam pentru ca este un model confortabil, rezistent si foarte usor de intretinut. Cumparatorii confirma acest lucru si declara ca din punctul lor de vedere a fost cea mai buna alternativa. Ceea ce ii incanta foarte mult la el se refera la posibilitatea de a detasa husa si de a o adauga in masina. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: COMPLETE MEMORYfoam 130x190 cm

9.7

Calitate

9.8/10

Confort

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Pret

9.4/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Foarte confortabil
  • Usor de intretinut
  • Rezistent
  • Tricot matlasat gros

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *