Topper smart 100×200 spuma 5 cm cu husa Aloe Vera matlasata+detasabila pe toate laturile si lavabila

by:

Memory

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Smart este un topper potrivit pentru orice tip de suprafata, avand un nivel de fermitate mediu, ce reuseste sa creasca nivelul de confort in mod considerabil al suprafetei de dormit. Il poti aseza atat pe o saltea, cat si pea canapea sau chiar direct pe podea. In plus, fiindca se ruleaza si nu ocupa mult spatiu, poate fi luat chiar si in vacanta.

Topper-ul este prevazut cu 5 cm de spuma High Resilience, sustinand eficient corpul. Reuseste sa elimine punctele de presiune si sa relaxeze musculatura. In plus, asigura si o buna circulatie a sangelui.

Husa acestuia prezinta fermoare pe toate cele patru laturi, astfel ca vei putea sa o detasezi partial sau total. In plus, poate fi spalata chiar si in masina de rufe la temperatura de 40 de grade Celsius.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 100 x 200 cm si are o greutate de 5.2 kg. Poate sustine o greutate de pana la 90 kg/persoana.

Concluzii si Pareri

Din punctul meu de vedere, topper-ul Smart merita achizitionat intrucat este confortabil, rezistent si foarte usor de intretinut. Cumparatorii confirma acest lucru si sustin ca somnul lor este mult mai linistit, iar dimineata se trezesc mult mai bine odihniti. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun si il recomanda mai departe.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Topper Smart 100x200 cm

9.5

Calitate

9.4/10

Confort

9.5/10

Fiabilitate

9.6/10

Pret

9.3/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Confortabil
  • Husa poate fi detasata
  • Rezistent
  • Amelioreaza punctele de presiune

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *