Topper saltea Sweet Lavender Ted, 160×200 cm – Review si Pareri utile

by:

Ted

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Sweet Lavender Ted este un topper foarte bun pe care ni-l propune marele producator TED, a carui experienta foarte vasta in domeniu, il recomanda. Un topper de calitate face diferenta, in sensul ca somnul se va imbunatati radcal, ba chiar reusind sa amelioreze si durerile de spate.

Topper-ul Sweet Lavender Ted poate fi asezat pe orice tip de suprafata indiferent ca discutam despre o saltea foarte veche sau o canapea prea dura. In plus, poate fi asezat chiar si pe podea, acolo unde cei mici se pot juca in voie.

Continutul acestuia este realizat din spuma poliuretanica ce are o densitate de 84 g/mp. Prezinta importante proprietati antibacteriene, astfel ca cei mici se pot juca in deplina siguranta.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 160 x 200 cm alaturi de o grosime de 5 cm. In plus, intretinerea acestuia presupune simpla aspirare si aerisire a produsului.

Concluzii si Pareri

Recomand cu toata increderea topper-ul Sweet Lavender Ted pentru ca este un produs de calitate, suficient de gros ce asigura tot confortul de care ai nevoie. Clientii pot confirma acest lucru, ba chiar adauga ca nivelul de fermitate este potrivit, astfel incat corpul sa se relaxeze si sa aiba o pozitie cat mai corecta. In plus, emana si un miros placut, iar cel  mai important este ca nu isi pierde forma in timp. Sunt incantati de achizitia facuta si considera raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Sweet Lavender Ted 160x200 cm

9.8

Calitate

9.7/10

Confort

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Pret

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Confortabil
  • Rezistent
  • Poate fi asezat pe orice tip de suprafata
  • Usor de intretinut

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *