Topper Ted Aloe Memory, 5 cm, 140×200 cm – Review detaliat

by:

Ted

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Electro Weekend doar la eMAG!

 

0
(0)

Ted Aloe Memory este un model de topper foarte bun pe care il poti aseza fie pe o saltea, canapea sau chiar direct pe podea, pentru ca cei mici sa se poata juca in tihna. Este un produs foarte bun, despre care vom discuta pe larg in continuare.

Dupa cum bine stim, TED reprezinta unul dintre cei mai mari producatori de saltele, paturi, sisteme de dormit si asa mai departe, avand o experienta vasta in domeniu. Modelul in discutie este prevazut cu doua nivele de fermitate si anume: o parte moale realizata din spuma cu memorie si o partea mai tare realizata din fibre de poliester. Spuma memory ce are o grosime de 1.5 cm este principala responsabila pentru confortul topper-ului. In plus, miezul realizat din spuma poliuretanica va asigura o durata de utilizare mai mare.

Plasa 3D permite aerului sa circule prin toata structura topper-ului, in vederea unei ventilari optime pentru a elimina rapid umezeala acumulata in timpul somnului. Astfel, vei preveni aparitia mucegaiului si a bacteriilor.

Husa este realizata din microfibra de inalta calitate, tratata cu extract de Aloe Vera, benefic in obtinerea unui somn linistit. In plus, este un produs usor de intretinut, fiind suficienta doar aspirarea si aerisirea periodica.

Dimensiunile topper-ului sunt de 140×200 cm, avand o grosime de 5 cm.

Concluzii si Pareri

Recomand cu incredere topper-ul Ted Aloe Memory fiindca este un produs de calitate, extrem de confortabil si rezistent, pe care te poti odihni foarte bine pe toata durata noptii. Clientii sunt si ei foarte multumiti de alegerea facuta si sustin ca a meritat fiecare banut. Acestia declara ca dimineata se trezsesc mult mai bine odihni, iar dimineata se trezesc mult mai relaxat.Diferenta s-a resimtit inca din prima noapte, drept pentru care considera raportul calitate/pret excelent.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Ted Aloe Memory 5 cm,140x200 cm

9.7

Calitate

9.7/10

Confort

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Pret

9.6/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Confortabil
  • Husa tratata cu Aloe Vera
  • Usor de intretinut
  • Rezistent

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *