Topper Ted Green Line Memory, H 5 cm, 90 x 200 cm – Review si Recomandari

by:

Ted

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Ted Green Line Memory este un model interesant de topper pe care marele producator TED ni-l propune, capabil sa inlature disconfortul creat de o saltea veche sau o canapea mult prea dura. Rolul acestuia este de a spori confortul si de a asigura un somn linistit pe toata durata noptii. Si da, reuseste sa obtina ceea ce isi propune!

Topper-ul Ted Green Line Memory poate fi asezat chiar si direct pe podea. Astfel, cei mici se pot juca linistiti, iar tu vei putea sta relaxant ca nu exista riscul de a raci stand direct pe gresia rece. In plus, atunci cand nu o folosesti, o poti rula foarte usor si depozita. Insa, din proprie experienta va spun ca nu va apuca sa stea degeaba prea mult timp, pentru ca de fiecare data o asezam pe pat fiindca provoaca dependenta. Nici in vacanta nu lipseste din bagajul nostru fie ca ne cazam la hotel, fie ca mergem cateva zile cu cortul.

Interiorul acestuia este realizat din spuma poliuretanica ce are o densitate de 300 g/mp. Husa este realizata din poliester si prezinta proprietati antibacteriene. Este usor de intretinut, fiind suficienta doar aspirarea si aerisirea periodica a acestuia.

Dimensiunile topper-ului sunt de 90 x 200 cm si are o grosime de 5 cm.

Concluzii si Pareri 

Ted Green Line Memory este un model de topper foarte bun, suficient de gros incat sa asigure confortul de care ai nevoie. Clientii actuali sunt incantati de alegerea facuta si declara ca inca dupa primele nopti de odihna pe suprafata sa s-au simtit mult mai bine odihniti si relaxati. Intr-adevar a reusit sa sporeasca nivelul de confort oferit pana atunci de saltea, drept pentru care o recomanda cu toata increderea si considera raportul calitate/pret foarte avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Ted Green Line Memory, H 5 cm, 90 x 200 cm

9.7

Calitate

9.7/10

Confort

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Pret

9.6/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Confortabil
  • Usor de intretinut
  • Rezistent

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *