Topper saltea 180x200x6.5 memoryDuo (3+3) husa Aloe Vera matlasata+detasabila pe toate laturile si lavabila

by:

Memory

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Electro Weekend doar la eMAG!

 

0
(0)

MemoryDuo (3+3) ar putea fi o varianta pentru a spori confortul saltelei sau a suprafetei de dormit, ce reuseste sa asigure conditiile optime pentru un somn linistit.Poate fi asezat pe orice tip de suprafata, de la saltele foarte vechi, pana la canapele dure sau chiar direct pe podea.

Topper-ul MemoryDuo (3+3)  este realizat din doua straturi: un strat de 3 cm de memory si un alt strat, tot de 3 cm, de spuma. Stratul de Memoryfoam este automodelant si termosensibil, mulandu-se perfect pe formele corpului in vederea mentinerii unei pozitii corecte a corpului, dar si a unei circulatii optime a sangelui.

Husa topper-ului este detasabila si rezistenta la spalari, putand fi adaugata fara probleme chiar si in masina de spalat rufe, la temperatura de 40 de grade Celsius.

Avand doua fete, o vei putea aseza pe ce parte doreste. Important de stiut este faptul ca pe partea cu Memoryfoam, suprafata este mai moale, in timp ce pe partea cu spuma, topper-ul este mai tare.

Este un model rezistent ce poate sustine o greutate de pana la 140 de grade Celsius, nivelul de duritate al acestuia fiind unul mediu.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 180 x 200 cm, alaturi de o grosime de 6.5 cm si o greutate de 8 kg.

Concluzii si Pareri

MemoryDuo (3+3) este un topper confortabil si rezistent, despre care clientii au avut numai cuvinte de lauda. Acestia sustin ca este masiv, confortabil precum o saltea, iar ceea ce apreciaza foarte mult la el este fapptul ca husa se poate detasa foarte usor, astfel incat reuseste sa asigure o igienizare corespunzatoare produsului.Il reocomanda cu toata increderea si apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: MemoryDuo (3+3) 180x200 cm

9.8

Calitate

9.8/10

Confort

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Pret

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • 2 nivele de fermitate
  • Rezistent
  • Confortabil
  • Usor de intretinut

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *