Topper ortopedic 140x190x6.5 memoryDuo (3+3) husa Aloe Vera matlasata+detasabila pe toate laturile si lavabila

by:

Memory

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

0
(0)

MemoryDuo (3+3)  ar putea fi o solutie pentru suprafete de dormit incomode sau mult prea dure pentru gustul vostru. Acest topper reuseste sa restabilizeze confortul de care ai nevoie pentru a avea parte de un somn cat mai linistit pe toata durata noptii.

Structura topper-ului este alcatuita din doua straturi: un stat de 3 cm de memory si un alt strat, tot de 3 cm de spuma. Dispune de doua nivele de fermitate, astfel ca partea cu memoryfoam este mai moale, in timp ce partea cu spuma este mai tare. Stratul de Memoryfoam este automodelant si termosensibil, permitand mularea topper-ului [pe formele corpului, pentru o pozitie cat mai cotrecta a coloanei verterbale si o circulatie optima a sangelui.

Husa acestuia este prevazuta cu fermoare pe toate cele 4 laturi. Astfel, o vei putea detasa partial sau total si spala in masina de spalat rufe la temperatura de 40 de grade Celsius.

Este rezistent, poate sustine o greutate de pana la 130 de kg/persoana. Dimensiunile topper-ului sunt de 140 x 190 cm si are o grosime de 6.5 cm.

Concluzii si Pareri

MemoryDuo (3+3) este un topper bun, foarte confortabil si rezistent, care nu doar imbunatateste calitatea somnului, ci si protejeaza salteaua impotriva uzurii, oferindu-i o durata de utilizare mai mare. Clientii actuali sustin ca de cand au achizitionat topper-ul somnul s-a imbunatatit, sustinand ca este suficient de de gros incat nu simt nici macar imbinarile dintre canapele. Se odihnesc foarte bine pe suprafata sa, motiv pentru care il recomanda si apreciaza raportul calitate/pret avantajos.

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: MemoryDuo (3+3) 140x190

9.5

Calitate

9.4/10

Confort

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Pret

9.2/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • 2 nivele de fermitate
  • Usor de intretinut
  • Rezistent
  • Confortabil

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *