Topper smart 70×190 spuma 5cm – Review detaliat si Pareri

by:

Memory

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Topper-ul Smart cu grosimea de 5 cm poate fi o alternativa pentru a imbunatati confortul saltelei actuale si pentru a iti asigura un somn cat mai linistit pe toata durata noptii. In plus, este un produs usor de intretinut ce nu presupune efort suplimentar pentru spalare si igienizare.

Topper-ul Smart 5 este prevazut cu un miez din spuma de 5 cm ce transforma orice suprafata de dormit dura intr-una foarte confortabila. Partea inferioara a topper-ului este realizata din miez din placa spuma high rezilience, avand o duritate medie. Ofera un suport optim corpului si relaxeaza musculatura pentru a oferi un somn relaxant.

Husa cu care a fost prevazut topper-ul este detasabila, avand fermoar pe toate cele 4 laturi, ceea ce inseamna ca o poti detasa fie partial, fie total. Aceasta va putea fi spalata, ulterior, in masina de rufe la temperatura de 40 de grade Celsius.

Acest topper este recomandat pentru persoane cu greutatea de pana la 90 de kg.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 70 x 190 cm, avand o greutate de 4 kg.

Concluzii si Pareri

Smart 5 este un model de topper confortabil si rezistent, ce ar putea constitui o alternativa de luat in calcul. In principiu, actualii cumparatori sustin ca isi face treaba cum promite, in sensul ca acum  se odihnesc mult mai bine fie pe saltea, fie pe canapea, iar dimineata se trezesc mai relaxati. In plus, apreciaza modul in care poate fi detasata husa, iar cei mai multi aleg sa o spele partial pentru a nu ramane niciodata descoperit produsul. Totodata, sutn de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Topper smart 70x190 spuma 5cm

9.5

Calitate

9.4/10

Confort

9.5/10

Fiabilitate

9.6/10

Pret

9.3/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Reduce punctele de presiune
  • Husa detasabila si lavabila
  • Confortabil
  • Rezistent

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *