Topper 120×190 memoryDuo (3+3) husa Aloe Vera matlasata+detasabila pe toate laturile si lavabila

by:

Memory

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

0
(0)

MemoryDuo (3+3) este un topper potrivit pentru orice tip de suprafata, rolul acestuia fiind de a imbunatati confortul si de a asigura un somn linistit pe toata durata noptii. Din punctul meu de vedere, un topper este mai mult decat util mai ales atunci cand sunteti nevoiti sa va odihniti pe o saltea mult prea tare sau chiar o canapea dura.

Topper-ul MemoryDuo (3+3) este alcatuit din doua straturi: un strat de 3 cm de memory si un alt strat de 3 cm de spuma. Stratul de memoryfoam are proprietati automodelante si termosensibile, mulandu-se perfect pe formele corpului. De asemenea, asigura o pozitie corecta a coloanei vertebrale si favorizeaza circulatia sangelui.

Husa acestui topper este detasabila si poate fi spalata fara niciun fel de probleme in masina de spalat rufe. Pe toata cele patru laturi dispune de fermoare, astfel incat sa puteti detasa partial sau total husa pentru a fi spalata.

Acest model de topper ofera pe fiecare dintre cele doua fete cate un nivel de fermitate diferit, astfel incat daca preferati o suprafata mai moale, intoarceti topper-ul cu partea de memoryfoam in sus, iar daca preferati o suprafata mai tare, atunci asezati produsul cu partea cu spuma in sus.

Dimensiunile acestui topper sunt de 120×190 cm, alaturi de o grosime de 6.5 cm, putand sustine o greutate de pana la 130 kg/persoana.

Concluzii si Pareri

MemoryDuo (3+3) este un topper foarte confortabil, pregatit sa ofere tot confortul de care ai nevoie. Clientii actuali sunt foarte multumiti de modul in care se odihnesc pe el, sustinand ca este extrem de comod, usor de intretinut si foarte practic. In plus, o recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: MemoryDuo (3+3) 120x190

9.8

Calitate

9.8/10

Confort

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Pret

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • 2 nivele de fermitate
  • Confortabil
  • Rezistent
  • Usor de intretinut

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *