Topper 80×190 memoryDuo (3+3) husa Aloe Vera matlasata+detasabila pe toate laturile si lavabila

by:

Memory

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

MemoryDuo (3+3) este un topper de calitate, potrivit pentru imbunatatirea confortului pe toata durata noptii. Poate fi asezat pe orice tip de suprafete, de la saltele foarte dure sau vechi pana la canapele tari sau chiar direct pe podea.

Topper-ul MemoryDuo (3+3) este format din doua straturi: un strat de 3 cm de memory si un alt strat de 3 cm de spuma. Presupune doua fermitati diferite, astfel ca stratul de memory va oferi o suprafata de dormit mai moale, in timp ce stratul de spuma va asigura o suprafata mai ferma.

MemoryFoam prezinta proprietati automodelante si termosensibile, mulandu-se perfect pe formele corpului. In plus, mentine o pozitie corecta a coloanei vertebrale, fiind ideala pentru cei cu probleme la acest nivel.

In acelasi timp, topper-ul beneficiaza de o husa prevazuta cu fermoar pe toate cele 4 laturi, ce va permite detasarea sa partial sau total. Aceasta poate fi spalata fara probleme in masina de spalat rufe la temperatura de 40 de grade Celsius.

Acest model prezinta o grosime de 6.5 cm si masoara 80 x 190 cm. Este usor de depozitat atunci cand nu este folosit, se poate rula, iar greutatea sa este de doar 4 kg.

Concluzii si Pareri

MemoryDuo (3+3) este un topper confortabil si rezistent, de care clientii s-au aratat foarte multumiti. Acestia sustin ca l-au asezat atat pe saltea, cat si pe canapea, iar eficienta s-a dovedit a fi aceeasi. Se odihnesc extrem de bine, iar dimineata se trezesc mult mai relaxati. Sunt foarte multumiti de alegerea facuta si considera raportul calitate/pret excelent.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: MemoryDuo (3+3) 80x190

9.8

Calitate

9.8/10

Confort

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Pret

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Husa detasabila si lavabila in masina de rufe
  • Confortabil
  • Rezistent
  • 2 nivele de fermitate

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *