Topper saltea 110×190 COMPLETE MEMORYfoam 5cm -Aloe Vera matlasata+detasabila pe toate laturile, lavabila

by:

Memory

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

0
(0)

Topper-ul COMPLETE MEMORYfoam 5cm este un model potrivit pentru orice tip de suprafete ce reuseste sa iti ofere confortul dorit foarte usor. In plus, este un produs usor de intretinut, insa mai multe detalii vom discuta in continuare.

Acest model este realizat din 5 cm de spuma memory ce ofera tot confortul de care ai nevoie. Avand o densitate foarte ridicata de 50 kg/mp si o duritate foarte mica de 18Kpa, va reusi sa asigure un somn placut, dar si o pozitie corecta a corpului.

Husa acestuia este echipata cu fermoare pe toate cele patru laturi, astfel incat sa o poti detasa partial, astfel incat o parte sa o poti spala, iar cealalta sa o ramana pe suprafata topper-ului. Aceasta poate fi spalata fara probleme in masina de spalat rufe la temperatura de 40 de grade Celsius.

Tesatura de culoare crem este foarte placuta la atingere. Husa este realizata dintr-un material de calitate, ce ii asigura un grad de elasticitate optim, permitand aerului sa treaca prin structura sa, eliminand astfel umiditatea acumulata in timpul somnului.

Este un topper rezistent, ce poate sustine o greutate de pana la 130 de kg/persoana. Nivelul de fermitate este unul scazut, deci discutam despre un model destul de moale, ce masoara 110×190 cm.

Concluzii si Pareri

COMPLETE MEMORYfoam 5cm este un model de topper foarte bun, rezistent si confortabil, care din punctul meu de vedere, merita pana la ultimul banut. Clientii confirma acest lucru si declara ca se odihnesc extrem de bine pe suprafata sa. Desi initial, cand topper-ul a fost despachetat era cu 5 cm mai mic si pe lungime si pe latime, dupa circa 24 de ore a revenit la dimensiunile corecta. Il recomanda cu toata increderea si considera raportul calitate/pret excelent.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: COMPLETE MEMORYfoam 5cm 110x190

9.7

Calitate

9.8/10

Confort

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Pret

9.4/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Husa detasabila
  • Foarte confortabil
  • Tricot matlasat gros
  • Rezistent

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *