Topper ortopedic 160x200x6.5 memoryDuo (3+3) husa Aloe Vera matlasata+detasabila pe toate laturile si lavabila

by:

Memory

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

0
(0)

Memory Duo 3+3 este un topper foarte bun si pregatit sa elimine disconfortul creat de salteaua prea tare sau prea veche. Poate fi asezat pe orice tip de suprafete inclusiv pe canapea sau chiar direct pe podea.

Acest model este alcatuit din doua straturi: un prim strat de 3 cm de espuma memory si un al doilea strat de spuma cu grosimea tot de 3 cm., Stratul de Memoryfoam prezinta proprietati automodelante si termosensibile, astfel ca se va mula perfect pe formele corpului, asigurand o pozitie corecta a coloanei vertebrale, dar si a intregului corp. In plus, permite relaxarea musculaturii si o circulatie optima a sangelui.

Practic, acest model de topper reuseste sa fie pe placul tuturor. In functie de nivelul de fermitate pe care il preferi, topper-ul are doua fete si il vei aseza pe partea potrivita nevoilor tale.

Un alt avantaj important este acela ca husa poate fi detasata foarte usor fiind prevazuta cu fermoar pe toate cele patru laturi. In acest fel, poate fi spalata chiar si in masina de spalat rufe la temperatura de 40 de grade Celsius. O poti spala fara probleme periodic pentru ca nu se degradeaza. In plus, este foarte placuta la atingere, iar cearceaful nu aluneca de pe suprafata sa.

Poate suporta o greutate de pana la 130 kg/persoana. Dimensiunile acestuia sunt de 160×200 cm si are o grosime de 6 cm.

Concluzii si Pareri

Poti alege cu incredere topper-ul MemoryDuo 3+3 pentru ca este un produs bun, realizat din materiale de calitate ce ofera tot confortul de care ai nevoie. Clientii actuali sunt foarte incantati de alegerea facuta si declara ca se odihnesc foarte bine pe suprafata sa. Mai mult decat atat, sustin ca este suficeint de gros si arata foarte bine. Il recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: MemoryDuo 3+3 160x200x6.5

9.7

Calitate

9.7/10

Confort

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Pret

9.5/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Husa detasabila, usor de spalat
  • Foarte confortabil
  • Tratat cu Aloe Vera
  • 2 nivele de fermitate

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *