Topper Saltea Confort 180×200 cm – Review si Recomandari

by:

Confort

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

0
(0)

Topper-ul Confort este un model rezonabil, ce ofera un plus de confort, putand fi asezat atat pe saltea, cat si pe canapea ori chiar direct pe podea. In plus, poate prelungi durata de utilizare a saltelelor noi.

Acest model de topper sporeste cu brio confortul saltelei actuale, fiind prevazut cu un strat de confort suplimentar. Indiferent de suprafata pe care il vei aseza, va reusi sa asigure tot confortul de care ai nevoie. Indiferent de pozitia preferata de dormit – pe spate, lateral sau stomac. Spuma poliuretanica din dotare prezinta o grosime de 3 cm. Topper-ul are capacitatea de a sustine o greutate de pana la 100 kg de persoana.

Nivelul de fermitate este unul mediu. Husa este realizata din microfibra antialergica moale si foarte placuta la atingere fiind matlasata cu vatelina cu fibre de bumbac. In plus, fiind prevazuta cu bumbac, va fi foarte usor de detasat si igienizat chiar in masina de spalat rufe.

Pentru ca vine rulata si vidata, va trebui sa asteptati pana la 72 de ore pentru a reveni la forma initiala si pentru a fi data in folosinta. Dimensiunile topper-ului sunt de 180 x 200 cm si are o grosime de 5 cm.

Concluzii si Pareri

Topper-ul Confort este un model foarte convenabil prin prisma pretului de achizitie ce ofera un plus de confort saltelei tale. Clientii sunt multumiti de modul in care se odihnesc pe ea si sustin ca diferenta au putut-o resimti inca din prima noapte. Sunt multumiti de alegerea facuta si considera raportul calitate/pret avantajos.

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Topper Confort 180x200 cm

9.2

Calitate

9.0/10

Confort

9.2/10

Fiabilitate

9.4/10

Pret

9.3/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Confortabila
  • Husa detasabila
  • Poate fi asezata pe orice tip de suprafete

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *