Topper Saltea Confort 90×200 cm – Review si Sfaturi utile

by:

Confort

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Topper-ul Confort este un model cu o fermitate medie ce poate spori confortul saltelei vechi sau chiar a unei canapele dure. Practic, poate fi asezat pe orice tip de suprata, asigurand conditiile optime pentru un somn linistit. Mai mult decat atat, in cazul saltelelor noi, acesta prelungeste durata de utilizare a acesteia.

Structura topper-ului este realizata din spuma poliuretanica ce asigura un strat de confort suplimentar, reusind astfel sa amelioreze chiar si durerile de spate. Spuma poliuretanica are o grosime de 3 cm, ce ii sporeste confortul. Indiferent de pozitia preferata de dormit, pe spate, lateral sau stomac, te vei simti foarte confortabil. Poate sustine o greutate de pana la 100 de kg de persoana.

Pentru ca vine rulata si vidata, va trebui sa ateptati pana la 72 de ore pentru a reveni la forma initiala si pentru a putea fi folosita. In ceea ce priveste intretinerea, un avantaj major se refera la faptul ca husa poate fi detasata si spalata chiar in masina de rufe pentru o igienizare corespunzatoare.  In plus, aceasta este realizata din microfibra antialergica moale, matlasata cu vatelina cu fibre de bumbac, fiind foarte placuta la atingere.

Dimensiunile topper-ului sunt de 90 x 200 cm si are o grosime de 5 cm.

Concluzii si Pareri

Poti opta cu incredere pentru topper-ul Confort pentru ca este un model foarte accesibil ca pret, suficient de confortabil si gros. Clientii actuali sustin ca este un produs care le-a imbunatatit confortul, iar acest lucru s-a resimtit inca dupa primele nopti. Prin urmare, sunt de parere ca este un produs rezonabil, al carui raport calitate/pret este unul corect.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Topper Confort 90x200 cm

9.2

Calitate

9.0/10

Confort

9.2/10

Fiabilitate

9.4/10

Pret

9.3/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Husa detasabila
  • Confortabil
  • Spuma poliuretanica

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *