Topper Saltea Confort 120×200 cm – Review detaliat si Pareri personale

by:

Confort

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Topper-ul Confort reprezinta un model foarte accesibil ca pret ce reuseste sa cu brio sa sporeasca nivelul de confort fie ca discutam despre o saltea sau chiar o capanea foarte tare. Suprafata pe care este asezat conteaza mai putin, cert este ca iti asigura un somn linistit fara probleme.

Structura acestui model este prevazuta cu spuma poliuretanica ce asigura un nivel de confort ridicat, chiar si pentru saltelele mai putin comode. Reuseste sa astupe eficient acele imbinari ale canapelei si chiar amelioreaza durerile de spate. Spuma poliuretanica are o grosime de 3 cm si poate sustine o greutate de pana la 100 de kg de persoana.

Topper-ul este prevazut cu o husa realizata din microfibra antialergica, foarte moale si placuta la atingere, matlasata cu vatelina cu fibre de bumbac. Partea si mai buna se refera la faptul ca este prevazuta cu fermoar, astfel ca o vei putea detasa fara probleme pentru a o spala la temperatura de 30 de grade Celsius.

Pentru ca este expediat in stare rulata si vidata, dupa ce il vei desface, va trebui sa astepti pana la 72 de ore pentru a reveni la forma initiala si pentru a il putea folosi. In plus, se recomanda evitarea scurgerii de lichide de orice fel pe suprafata sa.

 

Dimensiunile acestuia sunt de 120 x 200 cm, alaturi de o grosime de 5 cm.

Concluzii si Pareri

In principiu, topper-ul Confort este un model avantajos prin prisma raportului calitate/pret care ofera un confort sporit de care clientii sunt foarte multumiti. Mai mult decat atat, acestia declara ca se odihnesc extrem de bine pe suprafata sa indiferent ca il aseaza pe saltea sau chiar pe canapea. Din punctul lor de vedere constituie o alegere buna, drept pentru care il recomanda mai departe.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Topper Confort 120x200 cm

9.2

Calitate

9.0/10

Confort

9.2/10

Fiabilitate

9.4/10

Pret

9.3/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Husa detasabila
  • Confortabil
  • Rezistent

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *