Top Saltea Memory foam 5 cm Divaflex 140 x 200 cm – Review si Pareri personale

by:

Memory

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Divaflex ne propune un topper foarte interesant si extrem de util in foarte multe circumstante, al carui scop principal este de a oferi un somn relaxant pe toata durata noptii. In plus, il poti aseza pe orice tip de suprafata, indiferent ca discutam despre saltele vechi sau noi, canapele tari sau chiar pe podea. Ultima varianta ar putea fi o solutie pentru ca cei mici sa se poata juca pe suprafata sa.

Asigura un confort foarte mare, iar pe de alta parte, ofera un plus de protectie saltelei tale, cu atat mai mult daca este recent achizitonata si vrei sa o protejezi cat se poate de mult. Acest model despre care discutam astazi are o grosime de 5 cm, iar in interiorul sau gasim spuma cu memorie ce reuseste sa se muleze eficient pe formele corpului. Astfel, punctele de presiune vor fi ameliorate pentru a te putea relaxa cum trebuie.

Un avantaj important este acela ca husa se poate detasa. Ulterior, aceasta poate fi spalata ori de cate ori este nevoie in masina de rufe la temperatura de 30 de grade Celsius. O poti aseza, deci, cu incredere si pe podea, caci se intretine foarte usor si fara batai de cap. In plus, este prevazuta si cu tratament antibacterian, antiacarieni si antialergic, oferind astfel un mediu sanatos si placut.

Pentru ca se poate rula foarte usor, ar putea fi o varianta si pentru vacante caci nu va ocupa chiar atat de mult spatiu in portbagaj. In plus, este foarte practic si usor de intretinut.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 140 cm latime, 200 cm lungime si 5 cm grosime.

Concluzii si Pareri

Topper-ul Divaflex reprezinta o alternativa pe care o puteti lua in calcul cu incredere, fiindca este confortaibla si rezistenta. Clientii confirma acest lucru si sustin ca se odihnesc extrem de bine pe suprafata sa. In plus, apreciaza foarte mult faptul ca pot spala husa in masina de rufe pentru a ii asigura o curatare optima. O recomanda si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul corect.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Divaflex 140x200 cm 5 cm

9.7

Calitate

9.7/10

Confort

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Pret

9.5/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret corect
  • Rezistent
  • Confortabil
  • Husa detasabila
  • Usor de intretinut

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *