Topper Domine Dual Action Aloe Vera 140×200 cm – Review si Pareri personale

by:

Memory

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Domine Dual Action Aloe Vera este un topper ce ofera un nivel de fermitate mediu fiind potrivit pentru orice tip de suprafata, scopul sau fiind acela de a spori nivelul de confort al saltelei tale. In interior, este prevazut cu spuma poliuretanica ce reuseste sa ofere un suport optim corpului.

Pentru ca suprafata pe care ne odihnim este foarte important si fiecare dintre noi resimtit confortul intr-un alt mod, este necesar sa cauti produsul care se muleaza cel mai bine pe preferintele tale. Imi place acest topper fiindca reuseste sa se muleze pe formele corpului si sa amelioreze punctele de presiune incat, efectiv, ai senzatia ca dormi pe o alta saltea. Poate fi folosit la fel de bine pe saltele noi sau vechi, dar si pe canapea.

Lateralele speciale de tip Airmesh 3D permite aerului sa patrunda in structura interioara a saltelei, permitand o ventilatie optima. Astfel, umezeala se va evapora foarte rapid, iar tu ai garantia ca in interiorul sau nu se vor dezvolta bacteriile si mucegaiul.

Partea de jos a topper-ului a fost realizata din materiale ce previn alunecarea de pe suprafata saltelei. In plus, husa este matlasata si tratata cu Aloe Vera ce ofera un efect de calmare al pielii, dar si un mediu sanatos. Partea si mai interesanta este ca husa se poate detasa si spala in masina de rufe la temperatura de 30 de grade Celsius.

Dupa despachetare, ar fi bine sa asteptati cateva ore pentru a reveni la forma initiala, pentru a putea fi folosit ulterior. Dimensiunile acestui model sunt de 140 cm latime, 200 cm lungime si 6 cm grosime.

Concluzii si Pareri

Personal, imi place topper-ul Domine Dual Action Aloe Vera pentru ca este un produs confortabil, usor de intretinut si rezistent. In acelasi timp, clientii confirma acest lucru si declara ca nivelul de confort resimtit s-a imbunatatit coniserabil si apreciaza foarte mult faptul ca pot detasa husa pentru a ii asigura o igienizare potrivita. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Domine Dual Action Aloe Vera 140x200 cm

9.7

Calitate

9.7/10

Confort

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Pret

9.6/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Confortabil
  • Usor de intretinut
  • Husa detasabila
  • Material tratat cu Aloe Vera

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *