Topper Domine Dual Action Aloe Vera 160×200 cm – Review si Recomandari

by:

Memory

Oferte actuale de la magazine online consacrate:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Domine Dual Action Aloe Vera reprezinta un model de topper foarte interesant ce pune la dispozitie un nivel de fermitate mediu, putand fi amplasat pe orice tip de suprafata, caci scopul sau este de a spori confortul suprafetei de dormit. In interiorul sau se afla spuma poliuretanica oferind un suport potrivit corpului in timpul somnului.

Este important sa gasim salteaua pe care sa ne odihnim cat mai bine, pentru ca dimineata sa fim cat mai relaxati. Personal, imi place acest model de topper fiindca se muleaza foarte bine pe formele corpului si elimina punctele de presiune, imbunatatind semnificativ calitatea somnului. Poate fi asezat pe saltele de toate felurile, cat si pe canapea.

De asemenea, topper-ul este prevazut cu laterale Airmesh ce permit patrunderea aerului in interiorul saltelei pentru a elimina umezeala mult mai rapid. In acest fel, bacteriile si mucegaiul nu se vor putea dezvolta in structura sa.

Partea de jos a topper-ului este prevazuta cu materiale ce nu permit alunecarea produsului de pe suprafata saltelei. In acelasi timp, husa este matalasata si tratata cu Aloe vera oferind un efect de calmare al pielii si un mediu sanatos si curat. Mai mult decat atat, husa se poate detasa si spala foarte simplu, in masina de rufe, la temperatura de 30 de grade Celsius.

Produsul vine rulat si vidat, iar dupa ce il vei despacheta, va trebui sa astepti pana la 24 de ore pentru a reveni la forma initiala si, ulterior, sa poata fi folosit. Masoara 160 cm latime, 200 cm lungime si 6 cm grosime.

Concluzii si Pareri

Domine Dual Action Aloe Vera este un model de topper care mi-a atras atentia si care, in final, nu m-a dezamagit, caci este confortabil si foarte usor de intretinut. Cumparatorii sunt multumiti de el si sustin ca se odihnesc extrem de bine pe suprafata, astfel ca, efectiv, au senzatia ca dorm pe alta saltea. Durerile de spate incep sa se amelioreze ceea ce ii incanta foarte mult si considera raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Domine Dual Action Aloe Vera 160x200 cm

9.7

Calitate

9.7/10

Confort

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Pret

9.6/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Foarte confortabil
  • Usor de intretinut
  • Husa detasabila si lavabila in masina de rufe
  • Material tratat cu Aloe Vera

Argumente Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *